Active Gold Strip Wax 800ml

Vloeibaar Goud!
Inhoud: 800 ml
LYCON Active GOLD Strip wax is een must have in elke salon. Ideaal voor grotere oppervlaktes zoals benen, armen, borst en rug. Verwijdert haar snel, effectief en verzacht de huid! LYCON Active GOLD Strip wax wordt zeer dun aangebracht. Bevat de verzachtende voordelen van kamille en de beste kwaliteit Micro Mica. Trekt niet aan de huid!
Lees meer
€ 29,50

Producteigenschappen

  • Australian made Australian made
  • Lycon Quality Guarantee Lycon Quality Guarantee
  • Not tested on animals Not tested on animals
Product informatie

Limited Edition Lycon Active GOLD Strip wax is een must have in elke salon. Heerlijk om je klanten tijdens de feestmaand iets bijzonders te bieden. Ideaal voor grotere oppervlaktes zoals benen, armen, borst en rug. Verwijdert haar snel, vanaf 2 mm haarlengte, effectief en verzacht de huid! Lycon Active GOLD Strip Wax wordt zeer dun aangebracht. Bevat de verzachtende voordelen van kamille en de beste kwaliteit Micro Mica. Trekt niet aan de huid! Let’s Sparkle and shine!

Elke 800ml bevat maar liefst 23 onderbeenbehandelingen. Speciale aromatische oliën zijn toegevoegd om hun verzorgende en kalmerende effect. Zelfs de meest veeleisende cliënt kan nu vertrouwen op volledig comfort.

De professionele strip waxen van LYCON bevatten een speciale combinatie van natuurlijke ingrediënten voor extra grip, zodat zelfs haren vanaf 2 mm kunnen worden verwijderd.
1. Maak de huid schoon met LYCOTANE Skin Cleanser. 2. De Strip wax met een metalen spatel uiterst dun en met enige druk aanbrengen, met de haargroei mee. 4. Breng vervolgens een hars strip aan op de wax (wrijf de strip kort en goed op de wax). Verwijder vervolgens de hars strip tegen de haargroei richting in. 5. Reinig de huid met LYCOTANE Skin Cleanser, hiermee sluiten de poriën. 6. Maak de huid daarna schoon met PERFECT Finish of Tea Tree Perfect om de laatste restjes wax te verwijderen van de huid. 7. Als laatste masseer je de huid in met de Soothing Cream of Tea Tree Sooth. TIP: Gebruik eventueel de Ingrown X-It spray, licht inmasseren en vertel over het gebruik.
Parfum Vrij.
Artikelnummer 1SL0011
Beschrijving Inhoud Inhoud: 800 ml
Textuur wax
Haar- huidconditie alle huidtypes, gevoelige huid, Stug
Kenmerk dierproefvrij, glutenvrij, notenvrij, ongeparfumeerd
Waxing kits Starterskit strip wax grote oppervlaktes
Waxsoorten strip wax
producttype wax

Wij bieden

Hulp nodig? +31(0)33 260 0100

  • Unieke merken en producten
  • Op werkdagen voor 15u besteld, volgende dag in huis
  • Uitgebreid aanbod van trainingen
  • veilig betalen 
En deze?