- 25%

Adventskalender GEMOLOGY

Time 4 Diamonds!
Dé ultiem feestelijke manier om af te tellen tot aan kerstmis. Royale mini’s die vragen om meer… Door de royale mini’s die de GEMOLOGY Adventskalender bevat, kunnen je klanten op een aangename manier en vrij uitgebreid kennismaken met de heerlijke texturen, geuren en werking van de GEMOLOGY producten.
Lees meer
€ 99,00
Adviesprijs €99,00

Producteigenschappen

  • Mineralen Cosmetica Mineralen Cosmetica
Product informatie

Vol verrassingen aftellen tot aan kerst met GEMOLOGY’s Adventskalender 2023! De nieuwe editie is bestelbaar. Deze adventskalender is dus een aftelkalender in de dagen vóór kerst en bestaat uit 24 dagen. Van 1 december t/m 24 december bestaat deze uit 24 kleine vakjes die op de aangegeven decemberdagen geopend mogen worden. Achter elk vakje is een luxe GEMOLOGY verrassing te vinden in de vorm van o.a. GEMOLOGY reinigingsproductenhuidverzorgingEau de Parfums en zelfs prachtige edelstenen.

Royale mini’s die vragen om meer… Deze mini’s zijn goed voor ca. 2-3 weken gebruik en vormen bovendien handige travel sizes tijdens de kerstvakantie of wintersport. Herhaal aankopen van de full sizes zijn hiermee gegarandeerd want als men eenmaal heeft ervaren hoe fijn deze producten zijn, wil men zonder twijfel meer!:) Onweerstaanbaar mooi, voor € 250,00 aan waarde en… op = op!

Artikelnummer V_0017
Product Label - 25%
Verkoop retailprijs (incl. btw) €99,00
Textuur -
merken GEMOLOGY
Inhoud 1 doos

Wij bieden

Hulp nodig? +31(0)33 260 0100

  • Unieke merken en producten
  • Op werkdagen voor 15u besteld, volgende dag in huis
  • Uitgebreid aanbod van trainingen
  • veilig betalen