Ambiance Diffuser Spray - Gemology Pro

White Tea & Fig Leaves Spray
50 ml
Maak je ontspannende wellnessritueel compleet met de nieuwe GEMOLOGY ‘My Home Ambiance’-lijn! Een verfijnde geur en aangename atmosfeer in je salon (leef)omgeving vormen, vaak onbewust, een belangrijk onderdeel van je totale gevoel van wellness en welzijn. De twee nieuwe ‘My Home Ambiance’-producten van GEMOLOGY  zorgen voor een ontspannende en heel pure geurbeleving. Ze bevorderen tevens een instant zonnig humeur op basis van tintelfrisse aroma’s van onder meer bloemen, fruit en een subtiel vleugje musk! Deze heerlijke geurnevel is eveneens ontwikkeld op basis van witte thee, vijgenbladeren en musk. De spray zorgt direct voor een ontspannende wellnessatmosfeer in de salon en verdrijft eventuele ongewenste geurtjes.
Lees meer
€ 12,50

Producteigenschappen

  • Mineralen Cosmetica Mineralen Cosmetica
  • Vrij van alcohol en propyleenglycol Vrij van alcohol en propyleenglycol
  • Vrij van parabenen Vrij van parabenen
Product informatie

Spray of relaxation, happiness & joy…

Vitaliseer de zintuigen en bevorder een instant zonnig humeur met de intens verkwikkende White Tea & Fig Leaves Spray van GEMOLOGY!
Deze heerlijke geurnevel is eveneens ontwikkeld op basis van witte thee, vijgenbladeren en musk. De spray zorgt direct voor een ontspannende wellnessatmosfeer in de salon en verdrijft eventuele ongewenste geurtjes. Deze spray is bedoeld om te worden verneveld in de ruimte (als room spray) ofwel over een drager zoals linnengoed. Door de spray aan te brengen op bijvoorbeeld handdoeken, gastendoekjes of als 'pillow mist' (op het hoofdkussen waarop de klant ligt), blijft de 'wellness'-geurcompositie extra langdurig op een plezierige wijze aanwezig. Hier en daar een enkele spray is voldoende om een ruimte te voorzien van deze heerlijke geur en om een verfijnde, extra ‘wellness touch’ te geven aan iedere GEMOLOGY-behandeling in de salon!

TIP! Spray ook eens op een koude gloeilamp of radiator, zodat wanneer deze aan gaan, door de warmte de geur subtiel wordt verspreid in de ruimte.

Artikelnummer S_0001
Beschrijving Inhoud 50 ml
Textuur -
Lifestyle geurstokjes
@home salonspray
Hoeveelheden pro-size

Wij bieden

Hulp nodig? +31(0)33 260 0100

  • Unieke merken en producten
  • Op werkdagen voor 15u besteld, volgende dag in huis
  • Uitgebreid aanbod van trainingen
  • veilig betalen