-20%

Anti Cellulite Pack 6 (LIFT & SCULPT + LIFTING COMPLEX HA) - Massada

Met gratis cupping
Inhoud: Body lotion + collagen
Ontdek hoe de Lift & Sculpt-formule, zeer effectief tegen verslapping, een drievoudig verstevigend, lipolytisch en drainerend effect heeft dat helpt om uw figuur vorm te geven en de elasticiteit en natuurlijke schoonheid van uw huid te herstellen. Massada's Lifting Complex HA & Collageen voedingssupplement is de ideale aanvulling op antiverouderingsbehandelingen. De exclusieve formule op basis van collageen en hyaluronzuur, zo essentieel in de structuur van onze huid, maakt dit voedingssupplement de perfecte bondgenoot in uw dagelijkse schoonheidsroutine.
Lees meer
€ 35,60
Adviesprijs €70,00

Producteigenschappen

 • ECOCERT keurmerk, natuurlijke cosmetica ECOCERT keurmerk, natuurlijke cosmetica
 • Natuurlijke Cosmetica Natuurlijke Cosmetica
 • Vrij van parabenen, alcohol en synthetische parfums Vrij van parabenen, alcohol en synthetische parfums
Product informatie

Herstel de stevigheid en jeugd van je huid met dit unieke duo met gratis cupping

Lift & Sculpt Perfect Body Lotion is een snel absorberende lotion die je silhouet opnieuw definieert en de huid op slimme wijze verstevigt. Deze krachtige formule biedt een drievoudig verstevigend, vetverbrandend en drainerend effect. Het voedingssupplement Lifting Complex HA & Collagen van Massada is de ideale aanvulling op anti-aging behandelingen. De exclusieve formule, verrijkt met collageen en hyaluronzuur, essentieel voor de structuur van onze huid, maakt dit supplement de perfecte partner in je dagelijkse schoonheidsroutine.

Lift & Sculpt Perfect Body Lotion: Herstel de stevigheid en jeugdigheid van uw lichaam. Snel absorberende, smeltende lotion die in staat is om het silhouet te herdefiniëren en de weefsels te verstevigen. Jania Rubens koraalalgen en silicium met gecontroleerde afgifte, in combinatie met de kracht van hyaluronzuur en exclusieve massada-extracten, zoals oranjebloesem, maken intelligente versteviging mogelijk.

Lifting Complex HA & Collageen: Hyaluronzuur hydrateert, houdt water vast, behoudt de elasticiteit van de huid en activeert de vermenigvuldiging van cellen die verantwoordelijk zijn voor de collageensynthese. Collageen is een fundamenteel huideiwit, dat ook in veel bindweefsels aanwezig is. Het ondersteunt en handhaaft de stevigheid van de huid, zorgt voor elasticiteit en schoonheid. Met het ouder worden neemt de productie ervan af, omdat een extra toevoer van hyaluronzuur en collageen nodig is om de jeugdigheid van de huid te behouden.

Hoe werkt cupping nu eigenlijk?

Het vacuüm zuigen van de cups op de huid zorgt ervoor dat afvalstoffen en stagnaties in het bloed naar de oppervlakte worden gezogen. Op deze manier kan je heel doeltreffend blokkades en verklevingen oplossen. Afvalstoffen en vocht worden beter uit het lichaam weggevoerd en de bloedcirculatie wordt geoptimaliseerd. Dit leidt allemaal tot een sneller herstel bij onder meer:

 • Overbelasting
 • Sportblessures
 • Spierpijn
 • Rugklachten
 • Nekklachten
 • Schouderklachten

Bovenstaande problemen gaan gepaard met het vernauwen van de bloedvaten, verklevingen en verkramping van spieren. Het herstellen van de kwaal wordt hierdoor bemoeilijkt. Cupping is dan ideaal om juist het herstel te bevorderen. Verder kan cupping ook ingezet worden voor het verbeteren van een verslapte huid. 

 

Lift & Sculpt Perfect Body Lotion: Dagelijks gebruik, 's ochtends en/of 's avonds over het hele lichaam aanbrengen, met extra aandacht voor de probleemgebieden. Voor het beste resultaat aanbrengen na een bad of douche.

Lifting Complex HA & Collagen: Giet de inhoud van een sachet in een glas water. Roer tot het volledig is opgelost. De aanbevolen dagelijkse dosis is één sachet per dag.

 • Hyaluronzuur
 • Jania Rubens
 • Gecontroleerde afgifte van silicium
Artikelnummer 375
Product Label -20%
Verkoop retailprijs (incl. btw) €70,00
Beschrijving Inhoud Inhoud: Body lotion + collagen
Textuur -
Behoeften milk & lotions
merken MASSADA

Wij bieden

Hulp nodig? Bel of whatsapp:
+31(0)33 260 0100

 • Unieke merken en producten
 • Eenmalig 20% korting op je bestelling
 • Gratis verzending boven de €200
 • Op werkdagen voor 15u besteld, volgende dag in huis
 • Uitgebreid aanbod van trainingen