-20%

Giftbox Anti Cellulite Body Cream & voedingssupplement

Met gratis Spons
Inhoud: Body lotion + collagen
Ontdek hoe de Lift & Sculpt-formule, zeer effectief tegen verslapping, een drievoudig verstevigend, lipolytisch en drainerend effect heeft dat helpt om uw figuur vorm te geven en de elasticiteit en natuurlijke schoonheid van uw huid te herstellen. Massada's Lifting Complex HA & Collageen voedingssupplement is de ideale aanvulling op antiverouderingsbehandelingen. De exclusieve formule op basis van collageen en hyaluronzuur, zo essentieel in de structuur van onze huid, maakt dit voedingssupplement de perfecte bondgenoot in uw dagelijkse schoonheidsroutine.
Lees meer
€ 44,50
Adviesprijs €70,00

Producteigenschappen

  • ECOCERT keurmerk, natuurlijke cosmetica ECOCERT keurmerk, natuurlijke cosmetica
  • Natuurlijke Cosmetica Natuurlijke Cosmetica
  • Vrij van parabenen, alcohol en synthetische parfums Vrij van parabenen, alcohol en synthetische parfums
Lift & Sculpt Perfect Body Lotion: voor dagelijks gebruik 's ochtends en / of' s avonds over het hele lichaam aanbrengen, waarbij u zich concentreert op de gebieden die het meest nodig hebben. Voor het beste resultaat aanbrengen na het baden of douchen. Herstel de stevigheid en jeugdigheid van uw lichaam. Snel absorberende, smeltende lotion die in staat is om het silhouet te herdefiniëren en de weefsels te verstevigen. Jania Rubens koraalalgen en silicium met gecontroleerde afgifte, in combinatie met de kracht van hyaluronzuur en exclusieve massada-extracten, zoals oranjebloesem, maken intelligente versteviging mogelijk.   Lifting Complex HA & Collageen: Giet de inhoud van het sachet in een glas

Lift & Sculpt Perfect Body Lotion: voor dagelijks gebruik 's ochtends en / of' s avonds over het hele lichaam aanbrengen, waarbij u zich concentreert op de gebieden die het meest nodig hebben. Voor het beste resultaat aanbrengen na het baden of douchen.

Herstel de stevigheid en jeugdigheid van uw lichaam. Snel absorberende, smeltende lotion die in staat is om het silhouet te herdefiniëren en de weefsels te verstevigen. Jania Rubens koraalalgen en silicium met gecontroleerde afgifte, in combinatie met de kracht van hyaluronzuur en exclusieve massada-extracten, zoals oranjebloesem, maken intelligente versteviging mogelijk.

 

Lifting Complex HA & Collageen: Giet de inhoud van het sachet in een glas water. Roer tot het volledig is opgelost. De aanbevolen dagelijkse dosis is één sachet per dag.

Hyaluronzuur hydrateert, houdt water vast, behoudt de elasticiteit van de huid en activeert de vermenigvuldiging van cellen die verantwoordelijk zijn voor de collageensynthese. Collageen is een fundamenteel huideiwit, dat ook in veel bindweefsels aanwezig is. Het ondersteunt en handhaaft de stevigheid van de huid, zorgt voor elasticiteit en schoonheid. Met het ouder worden neemt de productie ervan af, omdat een extra toevoer van hyaluronzuur en collageen nodig is om de jeugdigheid van de huid te behouden.

 

Meer informatie
Artikelnummer 798
Product Label -20%
Verkoop retailprijs (incl. btw) €70,00
Beschrijving Inhoud Inhoud: Body lotion + collagen
Textuur

Lotion en Poeder

Behoeften milk & lotions
merken MASSADA

Wij bieden

Hulp nodig? +31(0)33 260 0100

  • Unieke merken en producten
  • Op werkdagen voor 15u besteld, volgende dag in huis
  • Uitgebreid aanbod van trainingen
  • veilig betalen 
En deze?