Wax starterskit MANIFICO voor mannen - LYCON

Professionele wax kit voor mannen!
Inhoud: 9 producten - Alle producten zijn ook los verkrijgbaar
De perfecte wax kit Pro voor elke barbier of herensalon. Kit met de waxsoorten MANifico Men’s Hot Wax, speciaal ontwikkeld voor mannen, zeer geschikt voor het waxen van de neus, oren, wenkbrauwen en nieuw de MANifico Hybrid Hot Wax voor de nek, baardlijn en bovenkant oren samen met de drie Pre- én Post wax lotions met een frisse, ultiem mannelijke geur en de ingetogen sexiness van sandelhout! Het haar blijft weken lang voor 100% weg en de huid voelt perfect glad en zacht aan, zonder stoppels, jeuk of ingegroeide haren!
Lees meer
€ 261,75

Producteigenschappen

  • Australian made Australian made
  • Lycon Quality Guarantee Lycon Quality Guarantee
  • Not tested on animals Not tested on animals
Product informatie

Waxen, dé nieuwe manier van moderne grooming Voor het verfraaien en verzorgen van het uiterlijk van de man wordt de term ‘grooming’ gebruikt. Dit komt uit het Engels en betekent ‘verzorgen en onderhouden van de mannenhuid’ in de ruimste zin van het woord. Tegenwoordig is waxen dé manier van moderne grooming. Daarbij wordt niet alleen de gezichtsbeharing zorgvuldig onder handen genomen, maar is ook het haar op het lichaam van onze moderne Adams een belangrijk onderdeel van zijn verzorgingsroutine geworden!


INHOUD: 2 Digital Wax Heater (500ml)1 x MANifico Hybrid wax (500 gr) 1 x MANifico Hot wax (1 kilo) 3 x MANifico pre- and posts 1x wax solvent 1 x Paddle Pops (100 stuks) 1 x Regular spatels (100 stuks), Ingrown X-it Spray

Deze sterke waxsoorten verwijderen alle stugge, vele en altijd geschoren haren vanaf 1 mm op ieder deel van het lichaam.
1. Maak de huid schoon met MANifico SKIN Cleanser. 2. Masseer de te behandelen huid goed in met Double Action Oil, de olie zorgt er voor dat de wax alleen aan de haartjes trekt en niet aan de huid zelf, zodat een behandeling voor een klant comfortabel en nagenoeg pijnloos wordt. 3. Breng de wax aan op de huid met de afgeronde kant van de spatel met enige druk, TEGEN de haargroei richting in. 4. Verwijder de wax met een snelle beweging, tegen de haargroei richting in. 5. Reinig de huid met MANifico SKIN Cleanser, hiermee sluiten de poriën. 6. Als laatste masseer je de huid in met de MANifico FINISHING Lotion. TIP; Gebruik de Ingrown X-IT serum of cream bij ontstekingen of ingroeiende haren.
Artikelnummer SC46-1
Beschrijving Inhoud Inhoud: 9 producten - Alle producten zijn ook los verkrijgbaar
Textuur -
Toepassing borst/rug, gezicht, wenkbrauwen, barbier/kapper

Wij bieden

Hulp nodig? +31(0)33 260 0100

  • Unieke merken en producten
  • Op werkdagen voor 15u besteld, volgende dag in huis
  • Uitgebreid aanbod van trainingen
  • veilig betalen