LYCON WAX bikini proof
GEMOLOGY

Binnen NO Time Bikini-Proof met Gemology’s Body Spa producten

Het is niet voor niets een bekend gezegde dat een perfect zomerlichaam wordt gecreëerd in de maanden ervoor. Het krijgen van een mooie zachte en gladde lichaamshuid met stevige contouren vergt immers wel wat voorbereiding én vooral de nodige consequentie. Met de Body Spa producten van Gemology creëer je thuis eenvoudig je eigen kuurplan voor een ontspannen body ritueel en een bikini-proof body!

Het plan is even eenvoudig als effectief en combineert het twee keer per week exfoliëren (scrubben) van je lichaamshuid met een rijke body scrub. Voor het hydrateren, voeden en verstevigen van je lichaamscontouren geef je je lichaam een intensieve massage en gebruik je aansluitend een verstevigende body crème. Lees je met ons mee…?

Stap 1: Scrub it!

Een goede doorbloeding is essentieel voor een mooie en vooral vitale lichaamshuid. Als de doorbloeding stagneert, dan uit zich dit in een vale, doffe teint en het ontbreken van een gezonde gloed. Wanneer er bovendien een teveel aan dode huidcellen op je lichaamshuid aanwezig is, kunnen deze je huid verstikken. Met de formule van Gemology Perle de Gommage zorg je er twee maal per week voor dat dode huidcellen effectief worden verwijderd en dat de bloedsomloop in je lichaamshuid wordt gestimuleerd. Deze rijke body scrub bevat Parelmoer en Korund-kristal. Parelmoer geeft je huid opnieuw veerkracht en maakt haar elastisch en opvallend stralend. Korund kristal maakt een doeltreffende scrub behandeling mogelijk die je poriën en huidtextuur verfijnt.  De voedingsstoffen uit de verzorgende lichaamsproducten die je na deze heerlijke scrub behandeling aanbrengt, worden hierdoor veel beter door je huid opgenomen.

TIP! Je kunt de doorbloeding tijdens stap 1 extra stimuleren door de huid van je billen en bovenbenen vooraf kort te masseren met bijvoorbeeld een sisal touw handschoen.

Stap 2: Masseren en elimineren

Een stevige lichaamsmassage zorgt ervoor dat de doorbloeding in je huid opnieuw wordt gestimuleerd en dat afvalstoffen eenvoudiger uit je lichaam worden geëlimineerd oftewel: verwijderd. La Précieuze Huile Corps van Gemology is een luxe body olie, die ideaal geschikt is voor dit doel. De formule is samengesteld op basis van natuurlijke essentiële oliën van kaneel, oranjebloesem, tea tree, jasmijn en sandelhout, die drainerend, versterkend en hydraterend werken. Je lichaamshuid wordt weer soepel, voelt zijdezacht en comfortabel aan dankzij de toegevoegde plantaardige oliën van katoen (voedend), abrikozenpit en meloen (beide intensief hydraterend). Deze vitamine E rijke body olie glijdt aangenaam soepel over je huid, voedt intensief en laat je huid streel zacht aanvoelen. Ook bij deze olie gebruik je bijvoorbeeld een houten massage tool waarbij je extra aandacht besteed aan die zones op je lichaam die je graag mooi strak en stevig wilt maken.

Stap 3: Bye bye bourgondische rondingen!  

Nu ga je ervoor zorgen dat onderhuidse vetreserves en opgeslagen afvalstoffen genadeloos worden aangepakt met behulp van Gemology Crème Minceur Saphir & Rubis. Deze intensief verstevigende en plaatselijk afslankende body formule bevat onder andere de edelstenen Saffier (tonifiërend) en Robijn (maakt de huidtextuur glad en uitzonderlijk zacht). De toegevoegde  etherische olie Cedrol heeft een vet afbrekende werking. Deze olie vermindert tevens onderhuidse vetreserves en cellulite. Deze combinatie van werkstoffen zorgt ervoor dat je huid na gebruik comfortabel, soepel en fluweelzacht aanvoelt. Je masseert deze verstevigende body crème stevig in op de huid van je buik, billen en bovenbenen met behulp van je handen of bijvoorbeeld een houten massage tool/roller met houten nopjes.

Lichaamshuid in gestroomlijnde topvorm

Richt bij dit 3-stappen ‘BBB-plan’ extra aandacht op je eventuele probleemzones zoals striae, cellulite en verslapte huiddelen op buik, billen en bovenbenen. De rijke Body Spa producten van Gemology laten je lichaamshuid fluweelzacht aanvoelen, hydrateren, verstevigen, voeden en hullen je lichaam in een subtiel en verfijnd geur waasje dat je zintuigen aangenaam prikkelt! Wat een geweldige manier om in vorm te komen of niet? So… let’s get started!

Verkwikkende wake-up call voor huid én haar

Je kent het vast het wel, daar gaat de wekker en het liefst zou je jezelf nog even een paar keer omdraaien in bed en lekker verder slapen. Maar de plicht roept en je moet eruit! Opstaan en op een aangename wijze je dag beginnen wordt vanaf nu echter een stuk eenvoudiger dankzij de tintel frisse GEMOLOGY Source de Saphir Bath & Shower Gel! Deze heerlijke nieuwe douchegel op basis van diamant en saffier verkwikt al je zintuigen, verstevigt je lichaamshuid en laat deze gezond stralen. De toegevoegde vitamine E verzacht en hydrateert voor een streel zachte huid na het douchen. Met Douceur Minérale, de nieuwe Shampoo van GEMOLOGY op basis van diamant en saffier zorg je voor perfect schoon, soepel vallend en mooi glanzend haar. Éclat de Diamant Conditioner is de finishing touch van je doucheritueel. Deze rijke conditioner ontwart je haar moeiteloos, voedt intensief en laat je kapsel stralen als een regelrecht sieraad van je algehele presentatie.

Precious body food

Na het douchen wikkel je jezelf heerlijk in een warme handdoek en breng je je haar in model, nadat je je lichaam van top tot teen hebt ingesmeerd met de nieuwe Caresse de Diamant Bodylotion van GEMOLOGY. Deze luxueuze verwen behandeling voor je body verrijkt je lichaamshuid op basis van diamant en saffier. De formule trekt razendsnel in, zodat je geen kostbare tijd verliest tijdens je ochtendritueel en laat je huid de hele dag comfortabel, goed gevoed en gehydrateerd aanvoelen. Wil je na het klaarmaken van je lunch nog snel even je handen wassen voordat je je huis verlaat? Dankzij de nieuwe GEMOLOGY Mousse de Saphir Hand Soap op basis van saffier en verzachtende en voedende ingrediënten ben jij klaar voor de nieuwe dag! Let’s go!

 

 

Meer weten over Gemology Cosmetics Body producten?

Wij vertellen je graag over onze producten

Blog producten

Related posts