LYCON

Nu met 25% korting een Beautiful Bronzed Body met de LYCO-BRONZE Rapid Spray Tan producten 

De zonnebank is voor steeds meer mensen een ‘no go’ vanwege de nadelige effecten op de huid. Met de LYCO-BRONZE Rapid Spray Tan zorg je alvast voor een sublieme zonnige teint en een ‘beautiful bronzed body’ op een heel eenvoudige en vooral veilige manier!   

Veel mensen hebben een haat-liefde verhouding met zelf-bruiners. De grootste angst? Zo oranje worden als een wortel! Met de huidige kwalitatief hoogwaardige zelf-bruiners is daarvan echter geen sprake. Zelf-bruinende producten hadden ooit (en hebben soms nog) ook de reputatie dat je er vlekken of strepen van zou krijgen, hetgeen echter met name ligt aan de manier waarop je ze zelf aanbrengt.

Geen nare zelf-bruingeurtjes meer
Ook zou je er onplezierig van gaan ruiken, door de reactie van de zelf-bruinende werkstoffen met de eiwitten in je huid. Die tijd is echter voorbij. De typische zelf-bruingeur is aanzienlijk verminderd zo niet verdwenen, dankzij vernieuwende technologieën en speciale werkstoffen die dit helpen voorkomen. De nieuwe generatie selftanners geven een mooie natuurlijke bruine teint, die je geheel naar je eigen wens kunt opbouwen qua intensiteit.

The Perfect Prep…
Een goede voorbereiding is erg belangrijk. Een dag van tevoren je huid scrubben is aan te raden. Hierdoor zullen de meest losse dode huidcellen loslaten en is het resultaat egaler en houdt het zelf-bruinresultaat veel langer aan. Daarna dien je de huid extra goed te hydrateren, zeker op ruwe plekken zoals knieën, ellebogen en voeten. Dan kun je de volgende dag van start met het aanbrengen van de zelfbruiner of Spray Tan op een schone huid. Wacht na het aanbrengen minstens 10 minuten met aankleden. Was de binnenkant van je handen na het aanbrengen zorgvuldig met water en zeep om verkleuring van je handpalmen te voorkomen.

Over DHA & Erythrulose
Een zelf-bruiner werkt in de meeste gevallen op basis van de werkstof DHA oftewel DiHydroxyAcetone. Dit is een natuurlijke suiker die reageert op de eiwitten (aminozuren) in je buitenste huidlaag. Hierdoor ontstaat de bruine kleur. Een andere zelf-bruinende werkstof is Erythrulose, een ketose suikermolecuul dat van nature voorkomt in frambozen. Ook deze werkstof reageert op de eiwitten in je buitenste huidlaag en creëert op die manier een bruine teint. De reacties van DHA en Erythrulose vinden plaats buiten de cellen en deze huidcellen (de zogeheten corneocyten) vernieuwen zich maandelijks. Vandaar dat je er geen schade van ondervindt voor je gezondheid. De kleur van de meeste zelfbruiners houdt ongeveer 3-7 dagen aan en daarbij wordt deze langzaam lichter.

LYCO-BRONZE Rapid Spray Tan nu met 25% KORTING!
De vegan LYCO-BRONZE Rapid Spray Tan is een hoogwaardige zelf-bruinende formule op basis van de elkaar versterkende combinatie van plantaardige DHA, Erythrulose en met toegevoegde Bio-Melanine (een natuurlijk pigment). Dit zorgt voor een mooie egale en natuurlijk ogende donkere teint, die snel verschijnt en vervolgens langdurig aanhoudt. De hoogwaardige samenstelling bevat tevens aloë vera en vitamine E voor een extra verzorgende werking en een zijdezacht huidgevoel. De formule is verkrijgbaar in twee tinten, te weten Medium en Extra Dark NU met 25% korting.

Tried & Tested
Natuurlijk hebben wij deze Spray Tan formule zelf intern al uitgebreid getest. Volgens ons kritische testpanel is de geur ervan heel aangenaam. Het aanbrengen gaat ook heel eenvoudig en mooi gelijkmatig en de lotion droogt snel zonder strepen of vlekken. Na slechts 1 uur is de formule perfect droog en kun je alweer douchen en sporten, zonder dat deze nog afgeeft. Deze nieuwe Spray Tan lotion geeft een heel natuurlijke bruine teint, die uitzonderlijk lang aanhoudt en die de huid een mooie sunkissed glow geeft. Laat de zomer straks maar komen, want wij zijn er klaar voor!:)

Meer weten?

Wij vertellen je graag over onze producten

Blog producten

Related posts

LYCON

Ga met LYCON voor
goud deze zomer!

 - 

Geef een ongekende boost aan je salon met dit epische merk onder de professionele waxen! LYCON levert gegarandeerd superieure resultaten in alle opzichten. De lage gebruikstemperatuur, de elasticiteit en de… Lees meer

Volg ons op Instagram