gemology cosmetics owner chrystelle
GEMOLOGY

Ultra luxe Eau de Parfums van Gemology op basis van Blauwe Amber, Opaal en Diamant!

Gemology Cosmetics, de van oorsprong Franse huid verzorgingslijn werkt met de energie en werkstoffen afkomstig van edelstenen, halfedelstenen en minerale sporenelementen. Nieuw zijn drie ultraluxe Eau de Parfums op basis van Blauwe Amber, Opaal en Diamant. Elke geur is speciaal ontwikkeld voor een bepaald type vrouw. Eén ding hebben deze pareltjes gemeen: ze hullen je in een geraffineerd parfum dat origineel, verfijnd, onweerstaanbaar en een ongekend luxe cadeau!

De drie Eau de Parfums van Gemology Cosmetics op basis van blauwe amber, opaal en diamant werden gecreëerd rondom de verschillende types én lifestyles van drie soorten vrouwen:

Sportief, energiek en gedurfd
Gemology Eau d’Ambre Bleue is een heerlijke frisse geur. Ideaal voor dynamische kerstdagen vol activiteiten waar je vrolijk van wordt en waar je energie van krijgt. De vrouw die deze geur draagt houdt van etentjes met vrienden, lange strandwandelingen en wegdromen in een spannend en meeslepend boek. Ze is sportief, vrouwelijk, brutaal én gedurfd. Eau D’Ambre Bleue is een bloemige en muskusachtige, intens vrouwelijke geur qua finish. Dit Eau de Parfum onthult de kracht van witte bloemen met een subtiel vleugje fruit zoals Fresia en Lotusbloem. Deze sprankelende geur werd ontwikkeld met Iris extract als prominente geurnoot. In de fruitige topnoten Limoen, Bergamot en Lotusbloem. Het hart is bloemig dankzij Lelietjes-van Dalen, Iris, Fresia en Jasmijn. De basis is warm, poederachtig en heel vrouwelijk dankzij Witte Perzik, Vanille en Witte Musk.

Voor de ambitieuze en verleidelijke vrouwen van de wereld
Gemology Eau d’Opale
is er voor de ambitieuze en verleidelijke vrouwen van deze wereld, die graag leven volgens de nieuwste trends. Zij houden van romantiek, zitten het liefst ‘front row’ tijdens Fashion Week en ze lunchen en shoppen graag in de bruisende wereldsteden. Van tijd tot tijd leven ze ook graag “rock & roll”! Eau D’Opale van Gemology is een Chypregeur met een fruitige twist en een houtige ondertoon dankzij Sandelhout. In de topnoten Sinaasappel uit Sevilla, Zwarte Bessen, Grapefruit en Italiaanse Mandarijn. Het hart ontluikt Perziknectar, Pruim, Osmanthus en Vijg. De basis is houtig, aangenaam mysterieus en zachtzoet dankzij Sandelhout, Patchoeli en Vanille.

Diamonds are a women’s best friend…
Gemology Eau de Diamant is voor de ultiem vrouwelijke vrouw, die intens houdt van haar luxe leven. Ze kleedt zich, zeker tijdens de feestdagen, graag elegant, houdt van de opera, kunst en cultuur en heeft een verfijnde smaak als het gaat om alles wat ze draagt, eet en onderneemt. Dit is de meest luxueuze geur van alle drie met een bloemig en poederachtig karakter. In de topnoten ruik je Mandarijn, Tuberoos en Elémi. Dit laatste ingrediënt is een essentiële olie uit de hars van een boomsoort uit de Filippijnen. Deze lichtgele olie ruikt kruidig en fris tegelijk met een verfijnd citrus accent en een klein pepertje. Het hart van deze geur is intens rijk en bloemig dankzij Sinaasappelbloesem (mijn favoriete geur!), Jasmijn en Frangipani bloem. In de basis Tonkabonen, Witte Musk en Orchidee bloem.

Uniek geur concept
Het mooie van dit unieke geur concept is dat je de geuren kunt kiezen en aanpassen op het moment van de dag, op je stemming of de gelegenheid. Dat heeft Crystelle Lannoy meer dan perfect met dit doel gecreëerd. Ze zijn alle drie heel verfijnd, luxueus en origineel op hun eigen manier. Dit zijn absoluut Eau de Parfums voor ieder moment en elke vrouw!

Meer weten over de ultra luxe geuren van Gemology?

Wij vertellen je graag over onze producten

Blog producten

Related posts