Bio Cellular lijn MASSADA the natural therapy
MASSADA

Een jeugdige metamorfose voor je huidcellen met MASSADA Bio Cellular!

Is jouw huid na de donkere wintermaanden toe aan een intensieve regenererende boostbehandeling? De MASSADA Bio Cellular-lijn bestrijdt tekenen van cellulaire huidveroudering diep bij de kern ervan. Deze geavanceerde producten zorgen stuk voor stuk voor een zichtbaar jongere, energiekere en diep gehydrateerde huid en een opvallend jeugdige metamorfose van je huidcellen!

De ECOCERT-gecertificeerde lijn in de strijd tegen celveroudering
De MASSADA Bio Cellular-lijn herstelt het natuurlijke evenwicht van je huid dankzij een krachtige antioxidant werking. De producten regenereren je huidweefsels, revitaliseren, versterken je huid en voorzien deze van een voelbaar én zichtbaar hernieuwde energie. Alle producten uit deze lijn dragen het ECOCERT®-keurmerk. Producten met dit keurmerk bevatten natuurlijke ingrediënten, afkomstig uit biologische teelt. Bij dit keurmerk dienen producten bovendien ten minste 95% aan ingrediënten van natuurlijke oorsprong te bevatten.

Over het MASSADA TM Complex
De MASSADA Bio Cellular-lijn combineert de meest hoogwaardige natuurlijke actieve ingrediënten met het geavanceerde Massada TM Complex. Dit is een exclusief anti-verouderingscomplex in de vorm van een rijk serum, voor een zichtbaar jongere, energieke en diep gehydrateerde huid. Het bevat vitamines, mineralen en minerale zouten die intensief voeden en grondig regenereren, waardoor je huid opvallend jonger, zachter en stralender wordt. De samenstelling bevat natuurlijke soja, rozenbottel, ginkgo biloba, paardenkastanje, palmarosa en minerale zouten. Het MASSADA TM Complex kan met bijna alle producten uit de Bio Cellular lijn worden gecombineerd.

Vernieuwing van gezonde huidcellen
Alle producten uit de MASSADA Bio Cellular-lijn zorgen voor een diepe regeneratie, stimulatie en verhoging van de energie van je huid. Ze voorkomen de werking van het zogeheten Tyrosinase enzym. Dit enzym is verantwoordelijk voor de rijping en degeneratie van je huid. De Bio Cellular producten vernieuwen je huidweefsels, vertragen het celverouderingsproces, verminderen rimpels, egaliseren je teint en verhelderen huidverkleuringen. De krachtige antioxidant werking minimaliseert de effecten van vrije radicalen.

TREND! Anti-Pollution huidverzorging
Een opvallende trend in de wereld van professionele huidverzorging zijn de zogeheten ‘anti-pollution’-producten. Deze producten beschermen je huid tegen celschade en een vroegtijdige huidveroudering door schadelijke milieu invloeden zoals smog, uitlaatgassen, rook en centrale verwarming. Deze invloeden zijn onzichtbaar, maar ze zijn vrijwel altijd aanwezig in onze omgevingslucht. Anti-pollution huidverzorging maakt gebruik van onder meer antioxidanten die deze schade in je huid helpen voorkomen of bestrijden.

MASSADA Radiance DD Cream SPF25/PA+++
Binnen de MASSADA Bio Cellular-lijn is de Radiance DD Cream SPF25/PA+++ een product dat perfect aansluit op deze opvallende trend. Deze beschermende dagcrème met SPF 25 en minerale iriserende pigmenten geeft je huid onmiddellijk een gezonde en natuurlijk stralende teint en minimaliseert huidverkleuringen, grove poriën en imperfecties. De anti-pollution samenstelling voor de dagelijkse bescherming van je huid heeft een lichte naturel kleur en een hoog gehalte aan zuivere biologische plantenextracten. De formule is zeer rijk aan enzymen en vitaminen, die huidveroudering en oxidatie tegengaan. De satijnachtige textuur van deze crème zorgt voor een gezonde en natuurlijk stralende teint. Deze zorgt tevens voor een gladdere, egalere huid en beschermt je huid tegen kou, gure wind en verontreiniging. Deze DD Cream is straks ook ideaal zodra de eerste zonnestralen van de lente verschijnen, want de formule beschermt je huid tevens optimaal tegen en UVB/UVA-stralen!

Meer weten?

Wij vertellen je graag over onze producten

Blog producten

Related posts