Diamand lijn van GEMOLOGY - anti aging
GEMOLOGY

Diamonds are a skin’s best friend…! Anti-aging verzorgingslijn met DIAMANT van Gemology

GEMOLOGY prestigelijn op basis van DIAMANT. Deze ultraluxe huid verbeterende lijn met puur diamantpoeder heeft uiterst krachtige anti-aging eigenschappen en geeft de huid een ongekend stralende teint. 

Geïnspireerd en geleid door haar jarenlange expertise op het gebied van cosmetica, werkstoffen en hun effecten op de huid, heeft Chrystelle Lannoy, ontwikkelaar van GEMOLOGY COSMETICS, een uitgebreide lijn met professionele huidverzorgingsproducten gecreëerd, die luxe en doeltreffendheid combineren. Deze maken stuk voor stuk gebruik van de kracht én de intensief huid verbeterende energie van oligo-elementen, edelstenen en halfedelstenen.

Diamant, ‘shining star’-ingrediënt voor een jeugdige, gladde huid met een heldere en stralende teint!
De meest exclusieve lijn op basis van DIAMANT van GEMOLOGY COSMETICS verenigt ongekend luxueuze huid verbeterende verzorgingsproducten met een dito effectiviteit, als het gaat om zichtbare en voelbare huidverjonging, een stralende, natuurlijk glanzende en mooie heldere teint en een opvallend gladde huid! Alle producten uit deze lijn zijn gewaarborgd zonder parabenen, alcohol en propyleenglycol.

Over diamant…
Diamanten zijn misschien wel één van de meest bekende en sowieso meest begeerde edelstenen ter wereld. Ze ontstaan in de gesteenten periodiet en eklogiet op ca. 200 kilometer diep in de aardlagen. Er heerst daar een dusdanig hoge atmosferische druk, dat pure koolstof wordt veranderd in diamant. Het is ook één van de meest zuivere en hardste mineralen die bestaat. De naam is afgeleid van het Griekse woord ‘adamas’, dat ontembaar of onoverwinnelijk betekent. De diamant wordt ook wel de ‘koning der edelstenen’ genoemd. Deze prachtige edelsteen vormt niet alleen de basis voor de meest luxueuze en kostbare sieraden, maar heeft ook diverse positieve eigenschappen voor je huid.

 ‘Shining star’-ingrediënt voor een jeugdige huid met een gave en stralende teint
Diamantpoeder is letterlijk een bijzonder ‘shining star’-ingrediënt! Het zorgt voor een mooi soft focus-effect op je huid, dankzij de licht weerkaatsende werking van het vermalen edelsteen poeder. Het werkt zo als een soort slim filter om je zichtbare poriën te verminderen en een eventueel glimmende huid perfect te matteren. Hierdoor krijgt je huid onmiddellijk een gave, opvallend heldere, frisse én mooie stralende teint. 

GEMOLOGY Lotion Jeunesse Diamant
Een lotion op basis van diamant voor een krachtige anti-aging werking. De formule verbetert de natuurlijke glans van de teint en geeft een stralend effect. Deze lotion wordt snel door de huid opgenomen en zorgt voor een egale, gladde en uiterst heldere huid. Breng deze lotion ’s morgens en ’s avonds na het reinigen of make-up verwijderen direct met de vingers of een wattepad aan op het gezicht.

GEMOLOGYCrème Jeunesse Diamant
GEMOLOGY Crème Jeunesse Diamant wordt dagelijks aangebracht en regenereert, stimuleert, verheldert de huid. De unieke combinatie van diamant en een gepatenteerde peptide licht de teint op bij eventuele donkere verkleuringen. De huid hervindt haar glans en de synthese van collageen wordt krachtig gestimuleerd, voor een anti-aging en rimpel bestrijdende werking bij o.a. verslapte huiddelen en wallen rondom de ogen.

GEMOLOGY Masque Jeunesse Diamant
Dit masker bevat een hoog gehalte puur diamantpoeder. Het verzacht rimpels dankzij het ‘soft focus’-effect van diamant en stimuleert de collageen-productie op een heel krachtige wijze. Rimpels en fijne lijntjes worden verzacht, de huid wordt voller, steviger én gelift. Breng een dunne laag van het masker aan op het gezicht en de hals, vermijd de oogcontouren. Na 10 minuten met koud water afspoelen.

GEMOLOGY Sérum Jeunesse Hématite et Diamant
De bewezen doeltreffendheid van zwarte hematiet op de dichtheid van collageen, in combinatie met het natuurlijk liftende effect van diamant maken van dit serum een ongekend effectieve schoonheidsbehandeling. De huid wordt weer stevig, veerkrachtig en voelt aangenaam soepel aan. ’s Morgens en ’s avonds onder de verzorgingscrème aanbrengen.

GEMOLOGY Contour des Yeux Jeunesse Diamant
Dit product op basis van puur diamantpoeder werd speciaal ontwikkeld voor de tere oogcontouren. Het brengt deze zo kwetsbare zone van het gezicht tot rust en kalmeert de ooghuid onmiddellijk. De hoogwaardige formule werkt doelgericht qua anti-rimpel kracht en stevigheid. De oogomtrek is stevig en fris en hervindt haar jeugdigheid. De huid is opvallend gladder, helder en make-up houdt beter. ’s Morgens en ’s avonds aanbrengen op de oogomtrek, kraaienpootjes en frons rimpels. Dit product kan tevens op de omtrek van de lippen gebruikt worden.

Meer weten over Gemology Cosmetics?

Wij vertellen je graag over onze producten

Blog producten

Related posts