Lycon waxing
LYCON

Geef je body een multi zintuiglijke, ‘boudoir-like’ Waxing Treatment!

So Berry Delicious’, ‘Vanilla’ en ‘So Yummy’….

Geef je body een multi zintuiglijke, ‘boudoir-like’ Waxing Treatment met de LYCON HOT WAXES!  

Het ontharen en waxen van het lichaam is al lang niet meer alleen een behandeling die in het voorjaar en de zomer wordt gedaan. Een mooi glad lichaam is verzorgd, hygiënisch en… sensueel! Dit willen dus zowel veel vrouwen als mannen het liefst het hele jaar door. LYCON, de internationale marktleider op het gebied van professionele waxproducten, biedt met de Hot Waxes ‘So Berry Delicious’, ‘Lycoflex Vanilla’ en ‘So Yummy’ drie waxen met onweerstaanbare aromatische geurbelevingen. Hiermee wordt het ontharen van het lichaam tot een multizintuiglijke, ‘boudoir-like’ wellness-treatment!

De rijke formules van alle LYCON Waxen zijn ontwikkeld op basis van natuurlijke harsen en bijenwas. De toevoeging van natuurlijke aromatische oliën zorgt ervoor, dat de formules tijdens het waxen verzorgende eigenschappen hebben voor de huid. De heerlijke geur belevingen zorgen ervoor dat ze bovendien een regelrecht ‘wellness genot’ zijn voor al je zintuigen!

‘So Berry Delicious’… de verrukkelijke LYCON Hot Wax met de geur van verse aardbeien
LYCON Hot  Wax ‘So Berry Delicious’ heeft de onweerstaanbare geur van rijpe, sappige aardbeien! Deze Hot Wax ruikt niet alleen verrukkelijk, maar is ook een heel effectief product om mee te werken. De romige en heel flexibele waxformule verwijdert haartjes op het lichaam al vanaf 1 mm. Deze wax is uitzonderlijk zacht voor de huid en sterk tegelijk. Hot Wax ‘So Berry Delicious’ is geschikt voor alle soorten lichaamshaar en huidtypes en kan ook perfect worden ingezet voor een Brazilian wax!

‘Lycoflex Vanilla Hot Wax’, de romige waxsensatie voor zelfs de meest gevoelige huid
Lycoflex Vanilla Hot Wax van LYCON is een heel romige en flexibele wax met toegevoegd natuurlijk  vanille-extract. Deze heerlijke zoete waxsensatie is ongelooflijk zacht voor de huid en is daarmee uitstekend geschikt voor gevoelige huiddelen zoals het waxen van de bikinilijn of bovenlip, zelfs voor de meest gevoelige huidtypes.

‘So Yummy’ Hot Wax, een unieke chocolade waxtreatment (zonder calorieën!)
Warme chocolade, wie kan deze geur weerstaan? Met LYCON Hot Wax ‘So Yummy’ beleef je een unieke waxervaring met echte chocoladewax! Deze uitzonderlijk zachte wax is verrijkt met pure chocolade-extract. Deze waxbehandeling verwijdert ongewenst haar effectief reeds vanaf een haarlengte van 1 mm. Ervaar de unieke chocoladesensatie, terwijl je lichaam perfect glad en zacht wordt en weken lang haarvrij blijft! Dit alles uiteraard zonder calorieën!

De unieke eigenschappen van alle  professionele LYCON Waxen?

  • Waxen is reeds mogelijk vanaf een haarlengte van slechts 1 mm!
  • Unieke formules op basis van natuurlijke harsen, bijenwas en aromatische oliën
  • Nagenoeg pijnloze waxbehandelingen voor zowel vrouwen als mannen
  • De waxen worden aangebracht op lage temperaturen
  • Zacht voor de huid, zonder roodheid of irritaties achteraf
  • Trendy uitstraling!
  • Effectief waxen combineren met een gevoel van wellness, dankzij heerlijke geurbelevingen!

Meer weten?

Wij vertellen je graag over onze producten

Blog producten

Related posts