LYCON

Geef ontharen een nieuwe betekenis met LYCON’s ongeëvenaarde Hot Wax!

De Lycon hot waxen hebben grip op alle haartypes, zelfs op de meest stugge haren, heel efficiënt in gebruik en 100% haarvrij resultaat! Geef een ongekende boost aan je salon met hét merk onder de professionele waxen.

Historie

In 1978 werd Lycon opgericht in Australië door de beroemde schoonheidsspecialiste Lydia Jordane. De wereldwijde reputatie van LYCON-wax als de Crème de la Crème onder de waxen is welverdiend. Tegenwoordig wordt Lycon-wax gebruikt in meer dan 90 landen, vertrouwd door de allerbeste spa’s, schoonheidssalons en wellnesscentra voor een ongeëvenaarde ontharingservaring.

Waarom LYCON hot waxen?

Ze bevatten alleen de allerbeste natuurlijke harsen in combinatie met verzorgende, zuivere bijenwas en de toevoeging van verfijnde aromatische olie. Alle formules hebben intensief verzorgende eigenschappen voor de huid en zijn dankzij de unieke aromatische geur belevingen en zachte texturen een Wellness genot voor de zintuigen! Geschikt voor de meest stugge haren bij mannen en vrouwen.

De Hot waxen zijn eenvoudig aan te brengen op een lage temperatuur, waardoor irritaties en roodheid worden voorkomen. Met LYCON Precision Waxing worden haartjes al vanaf 1 mm lengte, inclusief wortels, vrijwel pijnloos volledig verwijderd.

Na een wax behandeling met de LYCON Waxen blijven de haartjes gemiddeld tussen de 3 en 6 weken weg, zonder hinderlijke stoppels, huidirritaties of ingegroeide haartjes. In tegenstelling tot scheren of epileren, zorgt waxen met LYCON voor een langdurig haarvrije en heerlijk zachte huid. Resultaat: een perfect gladde, haarvrije huid die zijdezacht en optimaal verzorgd aanvoelt.

LYCON Hot Wax kunnen vele malen opnieuw worden verwarmd, zonder dat dit invloed heeft op hun superieure grip, flexibiliteit of comfortabel gevoel. Ze zijn de metgezel van professionals voor perfecte Brazilian waxing en zijn absoluut het beste voor de delicate huid op het gezicht en de oksels!

LYCON is diervriendelijk

Bij LYCON zetten we de standaard voor ethische schoonheid. Onze belofte: we testen enkel op mensen, nooit op dieren. Met passie streven we naar ongeëvenaarde kwaliteit door gebruik te maken van de allerbeste ingrediënten. Dieren verdienen respect, en dat is waarom we resoluut voor diervriendelijke praktijken staan.

Ontdek onze LYCON Hot Waxen

SoBerry Delicioustitanium dioxide en aardbeiengeur
Rosette PastelMet roos, kamille en titaandioxide
Active GoldKamille, Micro Mica en Titaandioxide
Lycoflex Vanillavanille-extract en titanium dioxide
ApricotAbrikozenpitolie, Kamille en natuurlijke bijenwas
Aloe VeraAloë Vera en natuurlijke bijenwas
Olive Oilolijfolie en natuurlijke bijenwas
SoYummy – ijzeroxide en zachte micro mica
Azulene – Kamille en natuurlijke bijenwas

HYBRIDE film Wax LYCON

Hybride Film Wax vinden de perfecte balans tussen traditionele LYCON Hot Wax en LYCOtec Film Wax formules. Deze innovatieve formule combineert de inkrimpende werking van traditionele Hot Wax, waardoor zelfs haar vanaf 1 mm wordt verwijderd, met de flexibiliteit en gebruiksvriendelijkheid van LYCOtec film Wax.

Deze hybride Film Wax kunnen tot 5-6 keer op pas gewaxte huid worden aangebracht, zonder ongemak of irritatie. Dit biedt een unieke veelzijdigheid en efficiëntie tijdens het waxen. Met de Hybride Film Wax kunnen zelfs de meest delicate en gevoelige gebieden worden behandeld met optimaal comfort en effectiviteit.

Of je nu gaat voor de kracht van traditionele Hot Wax of de soepelheid van Film wax, met LYCON Hybride Film Wax heb je de ultieme oplossing voor een gladde, haarvrije huid binnen handbereik. Ontdek deze nieuwe standaard in waxen en ervaar een ongeëvenaarde combinatie van prestaties en gebruiksgemak.

De LYCON Hybride Hot waxen zijn verkrijgbaar in;

Pinkini Hibrid Hot Wax
LycoDream Hibrid Hot Wax
Manifico Hibrid Hot Wax

Hoe gebruik je de LYCON Hot Waxen?

  1. Maak de huid schoon met LYCOTANE Skin Cleanser.
  2. Masseer de te behandelen huid goed in met een beetje PRE-WAXING OIL, de olie zorgt er voor dat de wax alleen aan de haartjes trekt en niet aan de huid zelf, zodat een behandeling voor een klant comfortabel en nagenoeg pijnloos wordt.
  3. Breng de wax in gedeeltes aan op de huid met de afgeronde kant van de spatel, TEGEN de haargroei richting in.
  4. Verwijder de wax met een snelle beweging, TEGEN de haargroei richting in.
    TIP! Gebruik de LycoJET Hot Wax als nabehandelingswax voor alle verfijnde en donshaartjes, geen pincet meer nodig.
  5. Reinig de huid met LYCOTANE Skin Cleanser, hiermee sluiten de poriën.
  6. Als laatste masseer je de huid in met de Soothing Cream, Tea Tree Sooth of Aloe Vera Gel.

Onze LYCON Hot Waxen zijn alleen te gebruiken voor de professionele schoonheidssalon en verkrijgbaar in 1 kilo blokken. Bekijk hier onze assortiment Hot Waxen en bestel direct.

Duik in de wereld van onze LYCON waxen! Vond je deze Blog over de LYCON Hot waxen interessant?  Ontdek nu alles over de LycoJet Hot waxen, speciaal ontworpen voor die verfijnde donshaartjes. Een absolute must-read voor iedereen die streeft naar zijdezachte perfectie! Klik snel door en laat je betoveren door onze wax-wonderen!

Meer weten?

Wij vertellen je graag over onze producten

Blog producten

Related posts