gemology maskers vlies en gel anti aging
GEMOLOGY

Gemology Gel Masque Diamant, hét metamorfose-schoonheidsgeheim voor de rijpere huid!

Als er iets tot de verbeelding spreekt, dan zijn het wel diamanten en parels! Beide vormen een ultiem luxueus en geraffineerd sieraad. Maar… wist je dat ze in combinatie en in de vorm van werkstoffen voor je huid een ongekend krachtig duo vormen als het gaat om een stralende, frisse en gezonde uitstraling? GEMOLOGY voegde daarom beide ingrediënten toe aan haar Gel Masque Diamant op basis van maar liefst 30 werkzame bestanddelen, dat met name de rijpere huid een regelrechte verjongende metamorfose geeft.

DE EERSTE MINERALE COSMETICA
Pure schoonheid door oligo-mineralen uit edelstenen en halfedelstenen

Geïnspireerd door haar jarenlange expertise op het gebied van cosmetische werkstoffen, hun effect op de huid en ontwikkeld vanuit een grote passie voor schoonheid, creëerde Chrystelle Lannoy het Franse merk Gemology Cosmetics. Dit HIGH-END cosmeticamerk biedt salonbehandelingen en verzorgingsproducten die luxe én doeltreffendheid combineren en die de intensief huid verbeterende energie toepassen van oligo-elementen afkomstig van edelstenen en halfedelstenen. Deze pure, uiterst luxueuze en vooral krachtige werkstoffen met vele voordelen voor de huid zijn wetenschappelijk bewezen.

Het Gel Masque Diamant is een nieuwe innovatie op het gebied van anti-aging gelaatsverzorging, ontwikkeld door GEMOLOGY. Dit unieke gel masker combineert de voordelen van de edelstenen Diamant, Jade, Smithsoniet en Parelmoer voor een intensieve verzorging voor de rijpere huid, gericht op anti-aging. Lees je mee over het hoe en waarom van dit bijzondere product?

De energie van 4 edelstenen
Gel Masque Diamant bevat een synergie van vier krachtig werkende edelstenen, die stuk voor stuk positieve eigenschappen hebben als het gaat om een gezonde, langdurig jonge en stralende huid. Diamant werd toegevoegd vanwege het intensief gladmakend effect en de slimme soft-focus werking, die ervoor zorgt dat je teint gaaf en egaal voor de dag komt. Smithsoniet heeft een beschermende werking tegen schadelijke externe invloeden. Parelmoer zorgt voor een subliem teint verhelderend effect en Jade heeft effectief hydraterende en revitaliserende eigenschappen voor je huid. De kracht en het geheim zit ‘m in de gecombineerde werking van de energie van deze vier edelstenen tezamen.

Hydratatie, voeding en herstel door 4 vitamines
Vitamines zijn essentieel voor een gezond lichaam en dus ook voor een mooie en gezonde huid. In het Gel Masque Diamant werden daarom vier belangrijke vitamines toegevoegd in de vorm van de vitamines B5, C, E en PP. Deze verbeteren de egaliteit, zorgen voor een mooie gezonde glans, regenereren, revitaliseren, hydrateren én verzachten de huid.

Natuurkracht op basis van 20 plantaardige bestanddelen
GEMOLOGY maakt voor haar producten volop gebruik van natuurkracht in de vorm van extracten van bloemen, vruchten en planten. Dat is niet voor niets, omdat deze bestanddelen intensief huidverbeterende effecten hebben. Kersenbloesem-extract werd toegevoegd aan het Gel Masque Diamant vanwege de revitaliserende werking op de huidcellen. Sinaasappel-extract werkt versterkend op de haarvaatjes in je huid en Pepermunt-extract zorgt voor een mooie zuivere en opvallend frisse teint.

Anti-aging power dankzij 2 bio technologische werkstoffen
Voor een krachtige anti-aging werking bevat het Gel Masque Diamant twee geavanceerde bio technologishe werkstoffen. Adenosine, dat deel uitmaakt van een lichaamseigen bouwstof waaruit ons DNA en RNA zijn opgebouwd, heeft een versterkend anti-aging effect op je huid. Het toegevoegde Hyaluronzuur, de krachtige vochtmagneet voor een optimale vochtbalans van je huid, heeft eveneens een anti-aging effect met intensief hydraterende eigenschappen.

Metamorfose met groot ‘wow’-effect!
Of je nu rimpels hebt, een vale en vermoeide uitstraling, een verslapte huid, doffe teint of fijne lijntjes, dit alles wordt bij de kern aangepakt dankzij het Gel Masque Diamant. De huid wordt voller, steviger én is opvallend veerkrachtig en mooi gelift. Het masker bestaat uit twee delen die je plaatst op je schone gezichtshuid. Na 20 minuten is het effect optimaal en kan het masker worden verwijderd. Dit unieke gel masker zorgt voor een spraakmakende metamorfose van je huid en mag dan ook met recht hét schoonheidsgeheim voor een jeugdige huid worden genoemd!

Meer weten over Gemology Cosmetics?

Wij vertellen je graag over onze producten

Blog producten

Related posts

Volg ons op Instagram