GEMOLOGY

Happy Mothers Day is relaxation, happiness &  joy… 

ONLINE SHOPPING MET 20% KORTING!

Een verfijnde geur en aangename atmosfeer in je leefomgeving vormen, vaak onbewust, een belangrijk onderdeel van je totale gevoel van wellness en welzijn. ‘My Home Ambiance’-producten van GEMOLOGY  zorgen voor een ontspannende en heel pure geur beleving. Ze bevorderen tevens een instant zonnig humeur op basis van tintel frisse aroma’s van onder meer bloemen, fruit en een subtiel vleugje musk!

Bij een muffe geur of benauwde atmosfeer grijpen veel mensen vaak naar sterk geurende roomsprays, die nare geurtjes meestal slechts maskeren. Bovendien hullen deze de omgevingslucht vaak in een allesbehalve prettige en vooral heel overheersende parfum geur, die de onaangename atmosfeer in veel gevallen alleen maar verergert. De nieuwe producten uit de ‘My Home Ambiance’-lijn van GEMOLOGY zorgen op een subtiele wijze voor een onweerstaanbare geur beleving en verfrissing van de atmosfeer.

De kracht van geuren op onze stemming
De nieuwe lijn van GEMOLOGY ‘My Home Ambiance’ is gebaseerd op het zogeheten ‘olfactorische principe’, oftewel met betrekking tot reuk en geur. Geur prikkels worden veroorzaakt door bepaalde moleculen die via de omgevingslucht onze neus bereiken. In onze neus bevinden zich miljoenen geur receptoren die deze geur waarnemen. Elke geur heeft een bepaald effect op onze gemoedstoestand. Niets is ook zo krachtig én persoonlijk als de invloed van geuren. Ze doen wat met ons brein en wekken een bepaalde emotie op. Ons zogeheten limbisch systeem gaat ermee aan de haal zodra de geur moleculen je neusgaten penetreren. Geluk, fantasie en sensualiteit zijn dus niet zomaar voor iedereen te vangen in één en hetzelfde flesje. GEMOLOGY deed onderzoek en ontdekte dat de geur van witte thee, vijgenbladeren en een vleugje musk voor heel veel mensen een gevoel van ontspanning en wellness teweeg brengt. Niet zo gek dus dat deze geur compositie werd gekozen voor de twee nieuwe producten van de ‘My Home Ambiance’-lijn.

Wellness verfrissing voor de atmosfeer en…je humeur!
De nieuwe White Tea & Fig Leaves Ambiance Diffuser combineert de sprankelende frisheid van atmosfeer parfumering met de eeuwenoude kennis van traditionele aromatherapie. Deze prachtige diffuser zorgt daardoor niet alleen voor een heerlijke geur beleving, maar heeft tevens een positief effect op je humeur. Dit is te danken aan de aroma therapeutische eigenschappen waar deze geur oliën om bekend staan in de literatuur. De diffuser op basis van opwekkende geur noten van witte thee, vijgenbladeren en musk laat je zintuigen op een tintel frisse wijze ontwaken en zorgt voor een opgewekte stemming. Deze heerlijke geur compositie zorgt voor een atmosfeer vol van wellness en positieve dynamiek.  De geur stokjes absorberen de geur olie uit de houder, waarna ze maandenlang zorgen voor een serene wellness atmosfeer. Het design van deze prachtige diffuser vormt bovendien een regelrechte eye catcher in iedere schoonheidssalon en natuurlijk in je huis!

TIP! Is de diffuser leeg? Knip de geurstokjes dan in kleine stukjes en zuig ze op met de stofzuiger voor een heerlijke geur tijdens het stofzuigen!

Spray of relaxation, happiness &  joy… 
Vitaliseer de zintuigen en bevorder een instant zonnig humeur met de intens verkwikkende  White Tea & Fig Leaves Spray van GEMOLOGY! Deze heerlijke geur nevel is eveneens ontwikkeld op basis van witte thee, vijgenbladeren en musk. De spray zorgt direct voor een ontspannende wellness atmosfeer in de salon en verdrijft eventuele ongewenste geurtjes. Deze spray is bedoeld om te worden verneveld in de ruimte (als room spray) ofwel over een drager zoals linnengoed. Door de spray aan te brengen op bijvoorbeeld handdoeken, gastendoekjes of als ‘pillow mist’ (op het hoofdkussen waarop de klant ligt), blijft de ‘wellness’-geur compositie extra langdurig op een plezierige wijze aanwezig. Hier en daar een enkele spray is voldoende om een ruimte te voorzien van deze heerlijke geur en om een verfijnde, extra ‘wellness touch’ te geven.

TIP! Spray ook eens op een koude gloeilamp of radiator, zodat wanneer deze aan gaan, door de warmte de geur subtiel wordt verspreid in de ruimte.

Maak ook kennis met Gemology’s Unieke geur concept
Het mooie van dit unieke geur concept is dat je de geuren kunt kiezen en aanpassen op het moment van de dag, op je stemming of de gelegenheid. Dat heeft Crystelle Lannoy meer dan perfect met dit doel gecreëerd. Ze zijn alle drie heel verfijnd, luxueus en origineel op hun eigen manier. Dit zijn absoluut Eau de Parfums voor ieder moment en elke vrouw!

Shop ONLINE drie ultraluxe Eau de Parfums, BODY OIL spray of SOAP op basis van Blauwe Amber, Opaal en Diamant. Elke geur is speciaal ontwikkeld voor een bepaald type vrouw. Eén ding hebben deze pareltjes gemeen: ze hullen je in een geraffineerd parfum dat origineel, verfijnd, onweerstaanbaar en een ongekend luxe cadeau! Eau de parfum is verkrijgbaar in 100 en 30ml, speciaal voor moederdag verpakt in een giftbox incl. geurkaarsje. 

Ontdek GEMOLOGY en bestel met 20% MOEDERDAG-KORTING. Gebruik in je winkelwagen de kortingscode: moederdag20 *Deze code is geldig tot 10 mei 2020.

Meer weten over Gemology?

Wij vertellen je graag over onze producten

Blog producten

Related posts