GEMOLOGY in de LINDA.
GEMOLOGY

Gemology ‘Shining star’ Anti-Aging Crème in het blad LINDA!

YES! GEMOLOGY Crème Jeunesse Diamant in de LINDA.

Diamonds are a skin’s best friend…!

De meest exclusieve lijn op basis van diamant van GEMOLOGY COSMETICS verenigt ongekend luxueuze huid verbeterende verzorgingsproducten met een dito effectiviteit, als het gaat om zichtbare én voelbare huidverjonging. Alle producten uit deze lijn zorgen voor een stralende, natuurlijk glanzende en mooie heldere teint en een opvallend gladde huid.

Créme Jeunesse Diamant van Gemology Cosmetics in de Linda.

Over diamant…

Diamanten zijn misschien wel één van de meest bekende en sowieso meest begeerde edelstenen ter wereld. Ze ontstaan in de gesteenten periodiet en eklogiet op ca. 200 kilometer diep in de aardlagen. Er heerst daar een dusdanig hoge atmosferische druk, dat pure koolstof wordt veranderd in diamant. Het is ook één van de meest zuivere en hardste mineralen die bestaat. De naam is afgeleid van het Griekse woord ‘adamas’, dat ontembaar of onoverwinnelijk betekent. De diamant wordt ook wel de ‘koning der edelstenen’ genoemd. Deze prachtige edelsteen vormt niet alleen de basis voor de meest luxueuze en kostbare sieraden, maar heeft ook diverse positieve eigenschappen voor je huid.

 ‘Shining star’-ingrediënt voor een jeugdige huid met een gave en stralende teint

Diamantpoeder is letterlijk een bijzonder ‘shining star’-ingrediënt! Het zorgt voor een mooi soft focus-effect op je huid, dankzij de lichtweerkaatsende werking van het vermalen edelsteenpoeder. Het werkt zo als een soort slim filter om je zichtbare poriën te verminderen en een eventueel glimmende huid perfect te matteren. Hierdoor krijgt je huid onmiddellijk een gave, opvallend heldere, frisse én mooie stralende teint.

GEMOLOGY Crème Jeunesse Diamant wordt dagelijks aangebracht en regenereert, stimuleert, verheldert de huid. De unieke combinatie van diamant en een gepatenteerde peptide licht de teint op bij eventuele donkere verkleuringen. De huid hervindt haar glans en de synthese van collageen wordt krachtig gestimuleerd, voor een anti-aging en rimpel bestrijdende werking bij o.a. verslapte huiddelen en wallen rondom de ogen.

Meer over Gemology Cosmetics bel naar 0332600100 of stuur ons een mailtje.

Blog producten

Related posts