massada the natural therapy
MASSADA

Holisme viert hoogtij! De vraag naar natuurlijke cosmetica neemt sterk toe, Massada en moeder natuur!

In onze huidige tijd is er een sterk toenemende vraag van consumenten naar hoogwaardige en vooral bewezen effectieve huidverzorging die lichaam én geest in balans brengt. Een holistische benadering is hierbij in elk aspect van de gezondheid terug te vinden, waarbij harmonie tussen het fysieke, mentale, emotionele en spirituele aspect steeds belangrijker wordt. Dit zorgt voor innerlijk welzijn en uiterlijke schoonheid. De filosofie, producten en behandelingen van MASSADA sluiten hierbij perfect aan!

Een brede visie op de huid en de gezondheid van een mens is belangrijk als huidverbetering de doelstelling is. Daar komt dus meer bij kijken dan alleen sec de huid observeren en analyseren, ook de interactie tussen het fysieke en mentale (emotionele) aspect is belangrijk. Alles is immers onlosmakelijk met elkaar verbonden. Is er harmonie tussen lichaam en geest, dan zorgt dit voor innerlijk welzijn én ook uiterlijke schoonheid.  

Rust, regelmaat en reinheid…
Ontspanning op zijn tijd en balans tussen werk en privé zijn dé antwoorden als het gaat om een aangename lifestyle en een algeheel gevoel van welbevinden voor de steeds drukker wordende mens. Wellness blijft een belangrijke groeimarkt. We willen we onszelf goed voelen en zorgen voor de nodige spreekwoordelijke rust, regelmaat en reinheid als herontdekte kernwaarden.

De vraag naar natuurlijke cosmetica neemt sterk toe
De huid is het grootste orgaan van ons lichaam en heeft een krachtig absorptievermogen. Wat je erop aanbrengt, belandt dus letterlijk ín je lijf. Steeds meer consumenten willen daarom zo min mogelijk ‘chemie’ op en ín hun lichaam. De vraag naar natuurlijke cosmetica producten neemt dan ook sterk toe.

MASSADA en Moeder Natuur
MASSADA maakt gebruik van de enorme rijkdom en kennis van Moeder Natuur! De producten van MASSADA worden ontwikkeld op basis van zorgvuldig geselecteerde grondstoffen uit landen als Jordanië, Japan, Chili, Senegal en Frankrijk. De formules hebben een optimaal evenwicht in hun samenstellingen dankzij een synergetische mix van plantenextracten, vitamines, minerale zouten, modder, biologische essentiële oliën en bloemenwaters. Alle formules zijn vrij van parabenen, alcohol en synthetische parfums. De producten zijn milieuvriendelijk, worden niet op dieren getest en bevatten uitsluitend natuurlijke ingrediënten.

Holistisch maatwerk
MASSADA werkt zowel qua producten als salonbehandelingen op basis van een voor iedereen op maat nauwkeurig af te stemmen holistische visie. MASSADA combineert deze holistische visie met de meest moderne cosmetische inzichten, ingrediënten en technologieën.

Balans voor body & mind
Alle producten van MASSADA zijn ontwikkeld voor de verzorging, regeneratie en instandhouding van een gezonde, mooie, stralende en vooral langdurig jeugdige gezichts- én lichaamshuid. Dit heeft geresulteerd in een holistische lijn met heerlijk geurende producten, die alle zintuigen aangenaam prikkelen en die lichaam en geest daarmee in balans helpen brengen.

Unieke ‘wellness belevingen’ op basis van energie, kleur en geur
Elke MASSADA behandeling is een unieke ‘wellness beleving’ op zich, die het fysieke, mentale en emotionele evenwicht herstelt. Hierbij wordt gewerkt met de drie pijlers: energie, kleur en geur. De behandelingen en producten zijn stuk voor stuk nauwkeurig af te stemmen op de individuele wensen en (huid)behoeften van klanten. Op basis van de ongekend regenererende krachten van de natuur en werkend vanuit een balans tussen lichaam én geest, zorgt MASSADA voor een gezonde, vitale en stralende huid met een tijdloze schoonheid en een algeheel gevoel van welbevinden!

Meer weten over Massada?

Wij vertellen je graag over onze producten

Blog producten

Related posts