massada weg rimpels
MASSADA

Is it Botox…? Nee it’s No-tox met Argireline, de spierontspannende peptide voor een gladde en langdurig jeugdige huid!

Een voor eeuwig gladde en rimpel vrije huid is helaas een illusie. Bepaalde cosmetische ingrediënten kunnen er echter wél voor zorgen dat je huid zich meer ontspant, waardoor de tekenen des tijds minder snel zullen optreden ofwel minder zichtbaar worden. Binnen de Pearl Perfection-lijn van MASSADA is de peptide Argireline een prominente en vooral doeltreffende cosmetische spierontspanner. Deze zorgt voor een gladdere en opvallend jeugdige huid, zónder botox injecties of andere meer invasieve cosmetische ingrepen.

Wie veel mimiek heeft, oftewel de uitdrukkingen in het gezicht tijdens praten of lachen, zal onder meer sneller kraaienpootjes krijgen rondom de ogen en rimpels op het voorhoofd. De oorzaak van deze zogeheten ‘mimische ouderdomstekenen’ kunnen met bepaalde cosmetische ingrediënten heel doeltreffend worden aangepakt bij de bron, te weten bij de zenuwprikkel overdracht van de spieren in de huid. Botox is inmiddels alom bekend, maar dit is voor heel veel mensen een grote brug te ver. Gelukkig zijn er peptiden die dit effect op een natuurlijke manier kunnen nabootsen!

Wat zijn peptiden?
Er zijn dus natuurlijke alternatieven, die op een minder ingrijpende wijze min of meer hetzelfde effect als botox kunnen imiteren. Peptiden zijn waardevolle cosmetische ingrediënten als het gaat om een effectief anti-aging effect. Het zijn van nature één van de bouwstenen van het leven en alles dat leeft bevat dan ook peptiden. Peptiden zijn eenvoudig uitgelegd de bouwstenen van aminozuren, die op hun beurt weer de bouwstenen zijn van eiwitten (proteïnen). Peptiden als cosmetisch ingrediënt hebben echter een heel andere structuur én werking dan de peptiden die van nature in onze huid voorkomen.

Zenuwprikkels op een veilige wijze onderbreken met Argireline
Er zijn verschillende soorten peptiden die als cosmetisch ingrediënt worden toegevoegd. Het ingrediënt Argireline is een bekende en heel doeltreffende peptide, die werkt op de zenuwprikkel overdracht van de spieren in je gezicht. Deze soort peptide remt het vrijkomen van acetylcholine. Dit is een neurotransmitter, oftewel een signaalstof die de zenuwsignalen overdraagt tussen de zenuwcellen in je zenuwstelsel en die impulsen overdraagt van motorische zenuwcellen op spiercellen óf van zenuwreceptoren op gevoelszenuwcellen. Acetylcholine is echter met name betrokken bij de impulsoverdracht van zenuwcellen naar de motorische skelet spiercellen. Door deze prikkels te onderbreken met behulp van de cosmetische peptide Argireline zullen je gezichtsspieren dus op een geheel veilige wijze meer ontspannen, waardoor de vorming van mimiek rimpels en fijne lijntjes wordt voorkomen. Reeds bestaande mimische rimpels zullen minder zichtbaar worden op termijn.

De stralende perfectie van parels…
De MASSADA Pearl Perfection-lijn bevat als hoofdingrediënt de peptide Argireline. Deze werkstof blokkeert in je huid de zenuwsignalen die zorgen voor de aanspanning van je gezichtsspieren, door de stof Acetylcholine in je huid vrij te laten komen. Dit resulteert in een vrijwel direct huid ontspannend effect op fijne lijntjes en rimpels en helpt ze op de langere termijn tevens te voorkomen. Deze unieke lijn geeft je huid helderheid, hydratatie en een hernieuwde jeugdigheid en is een perfecte oplossing voor huidveroudering.

Shine bright during holy night(s)!
Deze holistische producten zijn speciaal ontwikkeld voor alle huidtypes die tekenen van expressie rimpels en verslapping beginnen te vertonen. Rimpels verminderen tot 32% en de elasticiteit van je huid verbetert zichtbaar en voelbaar. Het toegevoegde parelpoeder geeft bovendien een sublieme glans aan je huid, zodat je tijdens de feestdagen letterlijk hét stralende middelpunt bent van elke party!

Meer weten?

Wij vertellen je graag over onze producten

Blog producten

Related posts