lycon the best wax since 1978
LYCON

Stap over en word een LYCON Precision Waxing Professional!

Jij wilt toch ook alleen maar werken met internationale topmerken die jouw salon naar een hoger plan tillen? En je wilt toch ook de allerbeste worden in je vak! Iemand waarop je klanten blindelings kunnen vertrouwen als het gaat om absolute expertise bij de behandelingen die je hen aanbiedt. Dan is LYCON  hét waxmerk voor jou! Waarom? Lees snel verder voor alle ins en outs…

LYCON werd als merk reeds in 1978 in Australië opgericht door Lydia Jordane, een internationaal befaamde schoonheidsspecialiste. Al decennialang stelt het merk dé norm op wereldwijd niveau en is marktleider met voortdurend de meest nieuwe innovaties. Alle LYCON-producten zijn innovatief, trendy én vooral trendsettend. Hiermee kun je jezelf al waxprofessional gegarandeerd onderscheiden!

#1 Geliefd bij de top van wellness professionals
LYCON is hét meest gebruikte en vertrouwde waxmerk in het topsegment van nationale én internationale wellness centra, spa’s, wax bars en schoonheidssalons. De ‘crème de la crème’ van de ontharingswaxen. geniet wereldwijd bovendien een ongeëvenaarde erkenning voor professionele productkwaliteit, de meest nieuwe trainingen, loyaliteit en integriteit.

#2 Super zacht én mild voor de huid
De LYCON waxformules zijn uitzonderlijk zacht en mild voor de huid. Ze bevatten alleen de allerbeste natuurlijke harsen in combinatie met verzorgende, zuivere bijenwas. De  toevoeging van verfijnde aromatische oliën met heerlijke geuren zoals sprankelend rood fruit, romige vanille, ontspannende lavendel en zelfs pure chocolade zorgt ervoor dat de LYCON waxen onweerstaanbaar ruiken. Alle formules hebben intensief verzorgende eigenschappen voor de huid en zijn dankzij de unieke aromatische geurbelevingen en zachte texturen een wellnessgenot voor de zintuigen!

#3 Anders dan andere waxen
Vraag je je af wat het verschil is tussen LYCON Hot Waxing en de standaard strip waxen van andere merken? De LYCON Hot waxen zijn veel vriendelijker voor de huid en zijn ook perfect voor klanten met een gevoelige huid of met grof haar dat gemakkelijk kan breken met een gewone strip wax. De LYCON waxen werken op een veel lagere temperatuur en trekken op geen enkele manier aan de huid.  Dit voorkomt pijn die klanten meestal voelen tijdens standaard strip waxen.

#4 Langdurig 100% haarvrij, reeds vanaf 1 mm!
De LYCON waxformules zijn door hun kracht en samenstelling uniek in hun soort en hebben reeds grip op haarlengtes vanaf slechts 1 mm! Ongewenste haartjes bij o.a. de bikinilijn, bovenlip, oksels, het torso en de rug van mannen kunnen vanaf deze haarlengte moeiteloos volledig worden verwijderd, zonder een rode of geprikkelde huid. Het haar blijft weken lang voor 100% weg en de huid voelt perfect glad en zacht aan, zonder stoppels, jeuk of ingegroeide haren!

#5 Superieure uniseks resultaten bij alle soorten haargroei
LYCON levert alleen superieure resultaten voor jouw salon én voor je klanten! De lage gebruikstemperatuur, de elasticiteit en de zachtheid van de waxen zorgen voor een aangename klantervaring, zelfs voor de meest gevoelige huidtypes. Met LYCON kun je vertrouwen én rekenen op een volledig haarvrij resultaat voor alle soorten haargroei van zowel mannen als vrouwen.

#6 Zoveel wensen, zoveel waxen…
Het LYCON assortiment bestaat uit een reeks Hot Waxen met opwindende kleuren en geuren, zachte Strip Waxen die de haren gemakkelijk verwijderen en die geen irritaties veroorzaken. De LYCOJET Waxen zijn speciaal ontwikkeld voor zachte donshaartjes. De Manifco-lijn is er voor de man en de barbiers shops. Specialistische waxen spelen in op de huidige wax-trends, zoals de Eye Brow Wax en de nieuwe luxe Pinkini-lijn, speciaal ontwikkeld voor Brazilian Wax behandelingen. Het brede en zeer complete assortiment bevat tevens een uitgebreide lijn met harmoniserende LYCON pré- en post wax-producten die een perfect en langdurig haarvrij resultaat voor jouw klanten garanderen!

#7 Snel, secuur, commercieel slim én vrijwel pijnloos waxen
De LYCON waxen zijn door hun samenstelling en kracht heel efficiënt in gebruik. De waxen hebben grip op alle haartypes, zelfs op de meest stugge haren, waardoor de LYCON wax behandelingen voor klanten veel sneller en nóg secuurder verlopen. LYCON maakt het waxen daardoor bovendien vrijwel pijnloos! De combinatie van zacht- en mildheid voor de huid, een 100% haarvrij resultaat  en de snelheid van behandelen maakt LYCON een logische keuze voor slimme waxing professionals.

#8 Perfect leren waxen tot in de verfijnde puntjes!
Naar aanleiding van je persoonlijke wax-niveau kun je bij ons diverse actuele workshops en trendy trainingen volgen. Je wordt hierbij begeleid door onze ervaren trainsters, die jou de fijne kneepjes van het professionele waxen tot in de meest verfijnde puntjes leren!

Neem vrijblijvend contact met ons op via onderstaand formulier.

Meer weten over The B E S T wax?

Wij vertellen je graag over onze producten

Blog producten

Related posts