BUCCAL MASSAGE EN MASSADA TRAINING
Geen categorie

BUCCAL MASSAGE MASTERCLASS TRAINING 12 FEBRUARI 2024

Na twee trainingen in november nu weer een nieuwe datum in 2024! Buccal Massage is de nieuwste trend op het gebied van massages en in de medische wereld bedoelen ze hiermee het wanggebied.  

Buccal Massage staat ook wel bekend als de ‘facelift massage’ en de ´favouriete facial van J.Lo en Meghan Markle’. Buccal, afgeleid van het Latijnse woord bucca wat mond betekent, is de techniek waarbij de spieren diep in de wang en het kaakgebied worden gemasseerd om te ontspannen, de bloedsomloop te verbeteren en natuurlijk een jeugdig ogende huid te bevorderen. Het ultieme facelift-alternatief zonder onder het mes te gaan. De massage vermindert emotionele blokkades en stress in het gezicht.

De masterclass bestaat uit een theorie- en praktijkgedeelte en wordt gegeven in een kleine groep. Deelnemers oefenen de bindweefsel massagetechnieken op hun model. Na deze training zal je de massage in je eigen salon en behandelingen kunnen toepassen.

BUCCAL Massage en MASSADA – The Natural Therapy DNA Mature Skin Treatment in èèn!

Stap in de wereld van MASSADA The Natural Therapy’s bindweefselmassage IRIS en Buccal, waar natuur en magie samenkomen om jou een ongekende behandeling tegen huidveroudering te bieden in je salon. Onze revolutionaire aanpak combineert diepgaande bindweefselmassage met de betoverende buccal massage, waardoor de huid de perfecte verzorging krijgt.

Dit is meer dan alleen een behandeling; het is een transformatie. We pakken alle tekenen van veroudering aan, van ruwheid tot rimpels en pigmentatie, en verhogen de stevigheid tot in de diepste lagen van je huid. Het resultaat? Een huid die straalt van vitaliteit, volheid en elasticiteit. Je huid voelt levendiger dan ooit tevoren, met een jeugdige uitstraling die niet onopgemerkt blijft.

Geef je salon een boost en omarm vernieuwing!

Integreer de buccal massage in je Massada behandelingen om het verschil te maken. Deze techniek bevordert de bloedcirculatie, stimuleert collageen productie en vermindert spanning in het gezicht. Het resultaat? Tevreden klanten met een stralende, jeugdige huid. Voeg buccal massage toe voor indrukwekkende resultaten en het belangrijkst tevreden klanten.

Masterclass Training voor de Beauty Professional

Onze training voor de Beauty professional bestaat uit twee belangrijke massages: de IRIS Bindweefsel Massage en de BUCCAL Massage. We leren je de volledige Massada Mature Skin Treament aan met de BUCCAL Massage, waarbij we de spieren van de wangen, kin en kaak van binnenuit masseren met behulp van handschoenen.

SCHRIJF JE NU IN!

Een 5 uur durende Masterclass Training BUCCAL Massage & Massada voor slechts €249,-* inclusief lunch én je ontvangt GRATIS een goodiebag met Massmed producten twv €100,-.
* Het Massmed pakket ben je verplicht af te nemen wanneer je geen MASSADA-specialist bent:

  • Relaxing Synergy – 28,50
  • Bio Cellular Botanic Eye Make-Up Remover – 16,50 (in goodie bag)
  • Sensitive Skin Cleansing Milk – 13,50
  • Sensitive Skin Tonic – 13,50
  • Shea Butter Scrub – 16,50
  • Salts with green tea – 11,50
  • Pure Hyaluronic Firming Effect – 48,50 (5 x in goodie bag)
  • DNA Nature skin repairing bio facial Mask – 49,50 (1 x in goodie bag) én Hyaluronic Acid Veil – 53,50 (1 x in goodie bag)
  • Massmed DNA Nature 5 in 1 eye contour – 29,50
  • Immaculate Cream Smart Bioretinol – 47,75 (in goodie bag) óf Massmed DNA Nature supreme cream – 49,50

Aanvullende producten voor een volledig pakket kost € 113,- (gehele pakket kost € 275,25)

Na de Training ben je direct klaar om deze unieke behandeling in jouw salon aan te bieden. Meld je snel aan voor onze training op maandag 12 februari 2024 want VOL = VOL!

Schrijf je in!

Mail je gegevens en je bent erbij, vol = vol!

Blog producten

Related posts

MASSADA

Nieuw van Massada: Massmed DNAnature Serum

 - 

Rimpels? Onregelmatige huidtextuur? Huidverslappingen? Vrije radicalen worden vaak in één adem genoemd met belangrijke boosdoeners voor vroegtijdige huidveroudering. Niet iedereen zit daarop te wachten. Pak ze daarom aan bij de… Lees meer

Volg ons op Instagram