massada sensitive skin
MASSADA

MASSADA Sensitive-lijn voor de gevoelige huid, 99% natuurlijk en mét prebiotica!

Een gevoelige huid kun je niet voorzichtig genoeg behandelen en dit huidtype vraagt dan ook om uitzonderlijk milde producten met dito ingrediënten. De vernieuwde MASSADA Sensitive Skin producten zorgen voor een snel herstel en verhogen het natuurlijke afweermechanisme van de gevoelige huid. Goed nieuws, want deze heel specialistische lijn is verbeterd en is nu maar liefst 99% natuurlijk qua samenstellingen!

Maar liefst één op de drie mensen heeft tegenwoordig een gevoelige- of snel geïrriteerde huid. Dit huidtype heeft met name behoefte aan directe kalmering, extra zachtheid, voldoende vocht, een goede bescherming en vooral effectieve hulp bij de versterking van de weerbaarheid tegen externe invloeden. MASSADA biedt hiervoor met de Sensitive Skin-lijn een aantal zeer huid tolerante, hoogwaardige topformules, die speciaal zijn ontwikkeld voor het herstel en de versterking van de zeer gevoelige huid.

Uiterst mild en huid tolerant
De uiterst milde, natuurlijke en huid tolerante formules van deze lijn, bestaande uit een Cleansing Milk, Tonic, Masker en Crème, hebben een krachtige antioxidant werking. Ze behandelen de gevoelige huid die bijvoorbeeld te kampen heeft met roodheid of eczeem op een aangepaste wijze en beschermen deze tegen een verdere huidbeschadiging en irritaties.

Mét prebiotica en zónder parabenen
MASSADA heeft het functioneren van de biologische processen van de huidcellen en van de aanwezige natuurlijke microflora (oftewel de goede huidbacteriën) van de huid als belangrijk uitgangspunt genomen voor het ontwikkelen van de vernieuwde Sensitive Skin producten. Deze processen bepalen in onderlinge wisselwerking de conditie van de huid. De laag van goede huidbacteriën beschermt de huid tegen ontstekingen en infecties. Prebiotica bevorderen de groei van probiotica oftewel goede (huid)bacteriën. MASSADA voegde deze nuttige werkstoffen daarom toe aan de vernieuwde samenstellingen. De vernieuwde lijn bevat uiteraard ook geen parabenen.

Oranje boven
Omdat MASSADA houdt en dus heel bewust kiest voor natuurlijke ingrediënten, is ook voor de kleur van de formules gekozen voor een natuurlijke kleurstof. Wortel-extract was reeds verantwoordelijk voor de oranje kleur van het Sensitive Skin Masker en de Crème, maar vanaf september hebben ook alle andere producten uit deze lijn, behalve de Cleansing Milk, een natuurlijke oranje kleur.

99% natuurlijk!
De vernieuwde formules van alle MASSADA Sensitive Skin producten zijn vanaf september voor 99% natuurlijk qua samenstellingen. Ze danken hun kalmerende en huid barrière herstellende eigenschappen aan ingrediënten zoals calendula. kamille, malve, azuleen en lavendel. Afzonderlijk doen deze 100% natuurlijke werkstoffen reeds veel goeds voor de gevoelige huid, maar in combinatie met de vernieuwde prebiotica vormen ze regelrechte ‘winning teams’ bij het herstel én de opbouw van de delicate, geïrriteerde of beschadigde huid.

Meer weten?

Wij vertellen je graag over onze producten

Blog producten

Related posts