W Hotel amsterdam - gemology cosmetics
MASSADA

Here comes the SUN… verantwoord zonnebaden met de Massada Sun Protection-lijn

Het is alweer medio mei en de zon laat zich weer regelmatig volop zien. Hoogste tijd dus voor een update van je zon-verzorging, want een bescherming met een voldoende hoge SPF is de komende maanden geen overbodige luxe. Met de Sun Protection-lijn laat Massada zien dat het op een verantwoorde en natuurlijke wijze genieten van de zon én het behouden van een mooie en gezonde huid perfect te combineren is.  

Straling is altijd en overal aanwezig. Het zijn met name de UVA- en UVB-stralen die de aarde bereiken, mede afhankelijk van de invalshoek van de ozonlaag. Deze straling is niet zichtbaar, maar heeft wél effect als je je huid niet goed beschermt. Massada biedt binnen haar holistische Sun Protection-lijn een aantal hoogwaardige formules, die ervoor zorgen dat je deze zomermaanden met een goed beschermde huid onbezorgd volop kunt genieten van al het goede van het zon.

Minerale zonnefilters en pure natuurkracht
De Sun Protection-lijn van Massada maakt subliem bruinen en goed beschermd genieten tijdens zonovergoten lente- en zomerdagen op een verantwoorde wijze mogelijk. Dit is te danken aan een uitgekiende mix van onder andere de minerale zonnefilters titanium- en zinkdioxide en natuurlijke actieve ingrediënten, afkomstig van onder meer planten, kruiden, fruit en bloemen.

Plant Power
Plantenextracten die van nature bekend staan om hun immuniteitsverhogende eigenschappen voor je huid zijn aan de Massada Sun Protection-lijn toegevoegd, om de weerbaarheid én weerstand van je huid tegelijkertijd te versterken. Zo geniet je dus veilig van de zon én wordt de natuurlijke weerbaarheid van je huid al zonnebadend ook nog eens verhoogd!

Faceguard 5.0
Je gezicht heeft speciale aandacht nodig en een hoge SPF om goed beschermd te worden tegen UV-straling. Massada Anti-aging Facial Protection met SPF 50 beschermt intensief tegen zonnebrand en vroegtijdige huidveroudering. Deze exclusieve waterbestendige formule op basis van o.a. Scutellaria Baicalensis (Glidkruid) verjongt en revitaliseert je huidcellen en fibroblasten. De verfijnde textuur vergemakkelijkt de opname en maakt je huid zacht en gehydrateerd zodat je gezicht na een dag in zon niet trekkerig of strak aanvoelt.

Lange stranddagen, hoge bescherming
De MASSADA Facial & Body Sun Milk SPF 30 High Protection is geschikt voor gezicht en lichaam beschermt, hydrateert en versterkt je huid. De formule op basis van minerale UVA- en UVB-filters met SPF 30 in combinatie met natuurlijke ingrediënten zoals rozenbottel, wortel- en sesamolie beschermt je gevoelige huid en bestrijdt celschade door blootstelling aan de zon.

MASSADA Facial & Body Sun Milk SPF 50
Heb je liever één zonneproduct dat zowel je gezicht als body optimaal beschermt? Dit zonneproduct speciaal voor je gezicht én lichaam beschermt je huid intensief tegen UVA- en UVB-straling en helpt vroegtijdige huidveroudering en DNA-schade door de zon voorkomen. De exclusieve, natuurlijke formule van de facial & body sun milk SPF50 op basis van minerale zonnefilters, olijf- en kokosoliën, sheabutter en hoogwaardige peptiden beschermt je huid in de zon, revitaliseert je huidcellen en hydrateert intensief. De verfijnde textuur vergemakkelijkt de opname en maakt je huid aangenaam zijdezacht.

When the sun goes down…
Vergeet ook niet om je huid goed te verzorgen na een zonnige dag in de buitenlucht! De fluweelzachte Massada After Sun Milk op basis van jojoba-olie, calendula, kamille, azuleen, rozenbottel en vitamine E kalmeert, hydrateert en verlicht eventuele zonnebrand. De formule verlengt bovendien je bruining.

Meer weten?

Wij vertellen je graag over onze producten

Blog producten

Related posts