ontspanningsmassage gemology cosmetics
GEMOLOGY

Massage op maat met de nieuwe Massage Oils van GEMOLOGY!

In ons hectische dagelijkse leven wordt er vaak (te) veel van ons verwacht en krijgen we het allemaal steeds drukker. De stress die hierbij regelmatig komt kijken kan uitstralen naar je lichaam en kan een scala aan fysieke klachten en ongemakken met zich meebrengen. Door jezelf regelmatig te laten masseren door een beauty professional, zal je merken dat je hierdoor niet alleen meer ontspannen wordt, maar dat je ook meer fysieke en geestelijke energie krijgt. GEMOLOGY heeft een aantal nieuwe, luxueuze Massage Oils die lichaam en geest ontspannen (peridot), vitaliseren, regenereren ofwel je even heerlijk laten wegdromen, al naar gelang jouw persoonlijke wensen!

Een regelmatige massage is een goede manier om je lichaam en geest volledig te ontspannen met een weldadige, heilzame en vitaliserende uitwerking, zowel fysiek als emotioneel. Daarmee verhoogt je algehele weerbaarheid en je kunt de stress van alledag ook weer veel beter aan.

Wat is een ontspanningsmassage?
Een ontspanningsmassage is het toepassen van zachte druk, beweging of trillingen op je lichaam, waarbij zowel op je huid als op de spieren wordt gewerkt. Ook je bindweefsel, pezen en gewrichten worden op een zachte en ontspannende wijze behandeld. Je huid en spieren worden door middel van knedingen, strijkingen en fricties weer aangenaam ontspannen.

Ontspanning op maat met GEMOLOGY
Bij een GEMOLOGY ontspanningsmassage wordt gebruik gemaakt  van luxueuze massageoliën met heerlijk geurende etherische oliën, die bijdragen aan de ontspanning van body en mind. Omdat we allemaal uniek zijn, heeft ieder mens specifieke wensen of behoeftes qua type massage. Daarom word de GEMOLOGY ontspanningsmassage altijd in vooraf overleg met én voor jou bepaald en aansluitend samengesteld op basis van je persoonlijke wensen. GEMOLOGY biedt daarbij de keuze uit diverse heerlijk geurende massageoliën op basis van edelstenen.

Regenererend relaxen met Diamant
GEMOLOGY’s nieuwe Huile de Massage Diamant combineert plantaardige oliën van soja, abrikoospit en jojoba met de delicate geuren van etherische oliën van lelie en sandelhout. Zoals een diamant, weerspiegelt deze luxueuze massageolie de zuiverheid en de verfijning van dé koningin der edelstenen! Deze massageolie heeft een intensief regenererende werking.

Vitaliserend ‘bijtanken’ met Saffier
Ben je futloos en heb je behoefte aan een intensief vitaliserende massage? Dan is GEMOLOGY Huile de Massage Saphir jouw keuze! Deze massageolie op basis van de edelsteen saffier is verrijkt met soja-, abrikoospit- en jojoba oliën, gecombineerd met essentiële oliën van citrusvruchten. Laat je meevoeren met de verfrissende dynamiek van saffier en ervaar een bijzondere, revitaliserende wellness sensatie!

Wegdromen en ontsnappen met Robijn
Wil je even heerlijk onbezorgd wegdromen en ontsnappen aan de dagelijkse drukte? Huile de Massage Rubis van GEMOLOGY neemt je mee op een ontspannende reis met de betoverende geur van essentiële olie van de frangipanibloem. Verzorgende plantaardige oliën van soja, jojoba en abrikoospit laten je huid fluweelzacht en soepel aanvoelen!

Pure ontspanning met Peridot
GEMOLOGY Huile de Massage Peridot is verrijkt met etherische oliën van ylang ylang, sinaasappel en vanille, die je lichaam en geest vrijwel direct kalmeren en ‘ontstressen’. Peridot, de edelsteen boordevol magnesium, staat bekend vanwege de krachtige werking bij vermoeidheid. Deze kalmeert en stabiliseert emoties. Verzorgende plantaardige oliën maken je huid ongekend zacht. Deze massageolie  staat voor pure ontspanning 2.0!

Wist je dat…?
Een ontspanningsmassage kan ongekend weldadig zijn en helpt bij diverse klachten zoals:

  • Stress
  • Slapeloosheid
  • Een gejaagd gevoel
  • Ter ontspanning van je spieren
  • Rugpijn
  • Stijve spieren
  • Ter verbetering van de algehele doorbloeding van je lichaam
  • Afvalstoffen worden beter afgevoerd
  • Voedingsstoffen en zuurstof kunnen de cellen beter bereiken
  • Massage zorgt voor harmonie en balans tussen lichaam en geest.

Meer weten over Gemology massage oils?

Wij vertellen je graag over onze producten

Blog producten

Related posts

Belle-de-Jour-kaars GEMOLOGY
GEMOLOGY

GEMOLOGY geur kaarsen met natuurlijke soja was

 - 

In onze hectische maatschappij is een welverdiend moment van ontspanning als tegenhanger geen overbodige luxe. Yoga, pilates en meditatie zijn mateloos populair en zorgen voor innerlijke rust, balans en ‘mindfulness’…. Lees meer