Gemology huidverzorging voor mannen
GEMOLOGY

MOOI MAN…! GEMOLOGY For Men, de balancerende verzorgingsproducten voor de mannenhuid

De mannenhuid vraagt om een speciale reiniging, kalmering en verzorging. De GEMOLOGY For Men-lijn is een compacte en complete serie huidverzorgingsproducten op basis van de intensief huid verbeterende kracht van edelstenen en plantaardige werkstoffen. Deze lijn biedt zijn huid alles om langdurig gezond, vitaal, gaaf en jeugdig te blijven!

De mannenhuid is van nature vaak vetter vanwege een verhoogde talgafscheiding en heeft grovere poriën dan de huid van vrouwen. Daarom vraagt deze om doeltreffende producten die de huid verfrissen, zuiveren en mooi mat en egaal qua teint maken. De lijn van GEMOLOGY For Men bestaat in totaal uit 6 verzorgingsproducten die ervoor zorgen dat de mannenhuid perfect schoon, goed gebalanceerd en zuiver voor de dag komt, met behulp van hoogwaardige werkstoffen. De onderstaande 4 producten uit de lijn zorgen voor een frisse, zuivere en gematteerde mannenhuid met verfijnde poriën.

Een frisse kickstart voor zijn gezicht met GEMOLOGY For Men Mousse de Roche   

GEMOLOGY For Men Mousse de Roche is een kalmerend gezichtsreinigingsschuim op basis van onder meer verfrissend pepermunt-extract, verkwikkende wilde viooltjes-extract en zuiverende groene thee. De edelsteen Witte Kwarts heeft revitaliserende eigenschappen voor de huid. Deze milde formule zorgt voor een fris en schoon gevoel en laat zijn huid niet strak of droog aanvoelen na gebruik. Mousse de Roche wordt ’s ochtends vóór of na het scheren en elke avond op het vochtige gezicht en de hals aangebracht en daarna goed afgespoeld met warm water.

Yes Man! Een gave teint met GEMOLOGY For Men Concentré Malachite

Het Concentré Malachite uit de GEMOLOGY For Men-lijn is een serum dat de mannenhuid op meerdere fronten intensief verbetert. Deze geavanceerde samenstelling bevat o.a. Malachiet en hyaluronzuur. De edelsteen Malachiet is rijk aan koper, een krachtig mineraal in de strijd tegen vrije radicalen. In dit concentraat is het gecombineerd met hydraterend, zuiver hyaluronzuur om zijn teint te egaliseren en te verhelderen. De formule die snel wordt opgenomen door de huid werkt op een krachtige wijze tegen huidveroudering en maakt de huid gladder, waardoor deze er jonger uitziet. Het zorgt er bovendien voor dat grove poriën worden verfijnd. De mannenhuid wordt gehydrateerd, ziet er veerkrachtig en vitaal uit en voelt comfortabel aan.

Maansteen, zuiverend voor de vette mannenhuid

De mannenhuid heeft meer talgproductie en kan daardoor vetter en onzuiver voor de dag komen. Crème á la Pierre de Lune van GEMOLOGY For Men is een zuiverende verzorgingscrème op basis van Maansteen. Deze formule reguleert de talgafscheiding voor een langdurig mooi mat effect. Zuiverende bestanddelen zoals Enantia Chlorantha (een Afrikaanse boomsoort) en olijfoliezuur vernauwen verwijde poriën en verfijnen zijn huidstructuur. Maansteen, rijk is aan kalium, reguleert het vochtgehalte voor een betere hydratatie. Het resultaat is een gave en zuivere mannenhuid, die straalt van gezondheid.

Robijn, balancerend voor de gemengde mannenhuid

Voor de gemengde mannenhuid is er de Crème au Rubis van GEMOLOGY For Men. Deze bevat de balancerende edelstenen Robijn en Rode Jaspis. Beide helpen de talgafscheiding te reguleren en versterken de mannenhuid. De toegevoegde manuka olie, klitkruid, iris-extract en meloenolie balanceren de onzuivere huid, reguleren eveneens de talgafscheiding, verfijnen grove poriën en zorgen voor een frisse en zuivere teint. Vitamine E en hyaluronzuur hydrateren de huid en gaan de strijd aan tegen een vroegtijdige huidveroudering.

Eén ding is zeker: de man anno 2018 is zelfbewust en verzorgt zijn huid graag goed. Met de producten van Gemology For Men kan hij zelfverzekerd aan elke nieuwe dag beginnen!

 

Blog producten

Related posts