massada zonbescherming spf
MASSADA

Massada SUN Protection; een combinatie van minerale zonnefilters en natuurlijke actieve ingrediënten

Massada biedt binnen haar holistische Sun Protection-lijn een aantal hoogwaardige formules, die ervoor zorgen dat je met een goed beschermde huid onbezorgd volop kunt genieten van de zon!

Je huid wordt tijdens de zomermaanden aan de zon blootgesteld en heeft daarom extra aandacht, verzorging en met name een goede bescherming nodig met hoge SPF zonneproducten. De Massada Sun Protection zonneproducten staan garant voor een optimale zon bescherming in combinatie met een intensieve verzorging van je huid.

Een combinatie van minerale zonnefilters en natuurlijke actieve ingrediënten

De Sun Protectionlijn van Massada maakt subliem bruinen en goed beschermd genieten van je vakantie op een verantwoorde wijze mogelijk. Dit is te danken aan een uitgekiende mix van onder andere minerale zonnefilters en natuurlijke actieve ingrediënten, afkomstig van onder meer planten, kruiden, fruit en bloemen.

Met weerstand verhogende plantenextracten

Als zonnefilters is een mix toegepast van onder andere titanium- en zinkdioxide. Plantenextracten die van nature bekend staan om hun immuniteit verhogende eigenschappen voor je huid zijn toegevoegd om de weerbaarheid én weerstand van je huid tegelijkertijd te versterken. Dit is natuurlijk een meer dan welkome eigenschap tijdens de zomer!

Voor de zomermaanden adviseren wij de volgende Massada Sun Protection-zonneproducten:

  • Een zon product voor huid & haar in 1!
    SUN MIST biedt hoogwaardige formules die ervoor zorgen dat met een goed beschermde huid onbezorgd en op een verantwoordelijke wijze je kan genieten van al het goede van de zon. Een transparante en lichte nevel vergemakkelijkt de opname en maakt je huid aangenaam zijdezacht. Het bevat Plantenextracten die van nature bekend staan om hun immuniteits-verhogende eigenschappen voor je huid om de weerbaarheid én weerstand van je huid tegelijkertijd te versterken. Zo geniet je dus veilig van de zon én wordt de natuurlijke weerbaarheid van je huid al zonnebadend ook nog eens verhoogd!
  • Hoge bescherming met MASSADA Facial & Body Sun Milk SPF 30 High Protection
    Deze zonnemilk die geschikt is voor gezicht en lichaam beschermt, hydrateert en versterkt je huid. De formule op basis van UVA- en UVB-filters met SPF 30 in combinatie met natuurlijke ingrediënten zoals rozenbottel, wortel- en sesamolie beschermt je gevoelige huid en bestrijdt cel schade door blootstelling aan de zon.
  • De zomerse ‘Face Guard’ met MASSADA Anti-Aging Facial Sun Protection SPF 50 High Protection
    Dit zonneproduct speciaal voor je gezicht beschermt je huid intensief tegen UVA- en UVB-straling en helpt vroegtijdige huidveroudering door de zon voorkomen. De exclusieve, natuurlijke formule op basis van glidkruid (Scutellaria baicalensis), mimosabloem, soja, groene thee, Oosterse paddenstoel, aloë vera, jojoba, shea butter en de vitaminen A, E en F revitaliseert je huidcellen en fibroblasten. De verfijnde textuur vergemakkelijkt de opname, hydrateert en maakt je huid zijdezacht.
  • MASSADA After Sun Milk, dé zomer formule voor een gezonde huid!
    Vergeet ook niet om je huid goed te verzorgen na een dag op de lange latten! Deze fluweelzachte After Sun Milk op basis van jojoba-olie, calendula, kamille, azuleen, rozenbottel en vitamine E kalmeert, hydrateert en verlicht eventuele zonnebrand. De formule verlengt tevens je bruining.

Meer weten over Massada Zonnelijn?

Wij vertellen je graag over onze producten

Blog producten

Related posts