LYCON

LYCON Watch & Learn klantendag 27 mei a.s.  ‘Grooming for Gentlemen’!

Barbiers en gespecialiseerde herenkappers zijn anno 2019 immens populair en bieden wat elke man verdient: een authentiek ‘grooming ritueel’ Het wordt gezien als een beleving, iets waar mannen ruim de tijd voor nemen. Waxing voor mannen neemt dan ook sterk toe in populariteit. Op maandag 27 mei is er weer een LYCON klantendag en organiseren we een unieke ‘Grooming for Gentlemen’ Watch & Learn Workshop, die deze keer geheel in het teken staat van professioneel waxen bij…MANNEN!

Barbier is een beroep dat al vanaf de oudheid bestaat. De naam is afkomstig van het Latijnse woord ‘barba’ dat ‘baard’ betekent. Al eeuwenlang laten mannen hun gezichtsbeharing verzorgen en in model houden. In de oudheid gebeurde dit door middel van knippen en scheren.

Waxen, dé nieuwe manier van moderne grooming
Voor het verfraaien en verzorgen van het uiterlijk van de man wordt de term ‘grooming’ gebruikt. Dit komt uit het Engels en betekent ‘verzorgen en onderhouden van de mannenhuid’ in de ruimste zin van het woord. Tegenwoordig is waxen dé manier van moderne grooming. Daarbij wordt niet alleen de gezichtsbeharing zorgvuldig onder handen genomen, maar is ook het haar op het lichaam van onze moderne Adams een belangrijk onderdeel van zijn verzorgingsroutine geworden!

27 mei staat bij Smooth & Co in het teken van MANNEN!
Jawel hoor, mannen zijn dus ook erg ijdel! Op maandag 27 mei is er bij Smooth & Co in Eemnes daarom een speciale LYCON’ Grooming for Gentlemen’ klantendag met als thema: Waxen bij MANNEN! Je kunt hierbij denken aan alle technieken voor het professioneel waxen van de borst en rug, maar ook van de nek, wenkbrauwen, kaaklijn, oren en neus. Je leert ook alles over het waxen van grote oppervlaktes zoals de benen.

Bald & ‘Boyzilian’
Ook voor de ‘Boyzilian’ heeft LYCON speciale producten. Voor de gevoelige lichaamsdelen wordt (bij zowel vrouwen als mannen) altijd eerst gewerkt met de LYCON Hot Wax en aansluitend de Lycojet waxen. De Lycojet is voor de heel korte en stugge (rest) haren en wordt pas gebruikt als het meeste haar reeds verwijderd is met LYCON Hot Wax tijdens een LYCON wax behandeling. MANifico Men’s Hot Wax is speciaal ontwikkeld voor mannen. Deze professionele wax is samengesteld op basis van titaniumdioxide, kalmerende kamille, Australisch sandelhout en zachte micromica. Hierdoor is MANifico dé ultieme wax voor sterk haar en bij een gevoelige mannenhuid. Deze unieke formule zorgt voor een ‘well-groomed’ intieme zone van mannen en kan ook worden ingezet voor het waxen van o.a. zijn borstkas, rug, armen en benen.

Aanbieding: LYCON voor echte mannen
Tijdens de ‘Grooming for Gentlemen’ klantendag op 27 mei bieden we je naast een unieke omzet- en klantenkring verhogende Watch & Learn ook aantrekkelijke kortingen! MAN OH MAN…

Wees er snel bij en meld je aan! Met de kennis uit deze unieke workshop dag verhoog je je omzet, specialiseer je jezelf én creëer je eenvoudig een nieuwe mannelijke klantenkring in je salon.

PS: we zoeken nog wat échte mannen die model willen zijn op 27 mei a.s. Neem contact met ons op als je een model weet die graag kosteloos professioneel zich wilt laten ‘groomen’ tijdens deze dag! 0332600100 of vul het contactformulier in.

Meer weten?

Wij vertellen je graag over onze producten

Blog producten

Related posts