multivitaminen ampull massada
Geen categorie

R in de maand? Weerstandsboost voor je huid met de MASSADA MASSMED Vital Prevention Multivitamin Fusion Treatment

Nu het weer kouder wordt en verkoudheid en griep op de loer liggen, nemen veel mensen vaak extra vitamines en mineralen om deze ongemakken te helpen voorkomen. Maar hoe zit het met de extra weerstand voor je huid? Heb je daar wel eens aan gedacht? MASSADA biedt hiervoor een doeltreffende salonbehandeling die je gezichtshuid een krachtige, regenererende multivitamineboost geeft, zodat je huid weerbaar en goed beschermd het nieuwe najaar kan trotseren!

De MASSADA MASSMED Vital Prevention Multivitamin Fusion Treatment bestaat uit een behandeling op basis van een rijk geconcentreerd, revitaliserend multivitamine complex in de vorm van hoog geconcentreerde ampullen. Deze ampullen bevatten zeven essentiële actieve vitamines, aangevuld met ‘superfood ingrediënten’ zoals groene biologische soja, calendula, palmarosa, rozenbottel, sinaasappel- en roze grapefruitextracten. Deze speciale ampullen worden tijdens de behandeling gecombineerd met de intensief regenererende producten van de MASSADA Bio Cellular-lijn.

Power ampul
De MASSADA MASSMED Vital Prevention Multivitamin Fusion Treatment bestaat onder meer uit een intensieve reiniging en dieptereiniging met behulp van de MASSADA Bio Cellular producten. Een speciale en zeer krachtige ampul op basis van een rijk en hoog gedoseerd multivitaminecomplex wordt met behulp van speciale massagetechnieken en lichttherapie diep in je huidcellen gebracht, daar waar dit het hardst nodig is om de regenererende werking te voldoen.

De R van Regeneratie
De R in de maand? Wat MASSADA betreft staat deze voor Regeneratie! Na het MASSMED Vital Prevention Multivitamin Fusion ampul wordt je huid extra gevoed door middel van het MASSADA Bio Cellular Restructuring Mask. Dit masker maakt je huid steviger en stimuleert je huideigen aanmaak van elastine. Het voorkomt verslapping, egaliseert je teint en vermindert littekens. Het stimuleert tevens de natuurlijke verdediging van je huid, activeert de celregeneratie, werkt zuiverend en ontsmettend. De samenstelling bevat kiezelwier, amber, biocellulaire synergie en het Massada TM Complex. Na dit intensief regenererende masker wordt je huid behandeld met de oogcrème en dagcrème van de MASSADA Bio Cellular Regenerative producten.

Weerstandsverhogend en intensief verstevigend
Deze vitaminerijke anti-aging salonbehandeling is er speciaal voor de huid vanaf 35 jaar. Het stimuleert de celvernieuwing en daarmee de elasticiteit en stevigheid van de huid. Door de krachtige antioxidant werking wordt vroegtijdige huidveroudering aangepakt en krijgt de huid een intensieve weerstandsverhogende impuls. Deze aangenaam fruitige treatment zorgt ook voor een opvallend heldere teint en optimaliseert het natuurlijke vochtniveau.

‘Super food turbo treatment’!
Het zowel directe als opbouwende effect van deze hoogwaardige salonbehandeling transformeert je doffe, vale en droge huid in een opvallend frisse, heldere en jeugdige huid, met een teint die straalt van vitaliteit en gezondheid. Dit verschil merk je direct, waardoor deze behandeling met recht een ‘superfood turbo treatment’ kan worden genoemd!

TIP!
Voor thuisgebruik kun je de speciale MASSADA MASSMED Vital Prevention Multivitamin Fusion gebruiken om deze doeltreffende weerstandsverhogende behandeling actief te ondersteunen.

Meer weten over Massada Massmed?

Wij vertellen je graag over onze producten

Blog producten

Related posts