massada the natural therapy
GEMOLOGY

Scrub it, Wrap it, Enjoy it, met de GEMOLOGY BODY SPA-rituelen

Wellness is booming business! De consument wil in deze drukke maatschappij regelmatig een moment van welverdiende rust en ontspanning. Het ontspannende Spa-ritueel van GEMOLOGY Body bestaande uit een Salt Scrub, Body Wrap en Massage Candle zorgt voor een gevoel van totale wellbeing, alsmede voor een mooie, gezonde en opvallend verstevigde lichaamshuid.

GEMOLOGY werkt met de energie en werkstoffen afkomstig van edelstenen, halfedelstenen en minerale sporenelementen. De rijke Spa Bodycare-producten & Treatments hydrateren, regenereren, verstevigen, voeden én laten de lichaamshuid fluweelzacht aanvoelen. Ze hullen het lichaam daarbij in subtiele en verfijnde geuren op basis van essentiële oliën die de zintuigen aangenaam prikkelen.

Wellness feeling all over…
Eén van de vele Spa Body Treatments van GEMOLOGY is die met een uitgebreide Salt Scrub, gevolgd door een verstevigende Body Wrap en aansluitend een weldadige lichaamsmassage met behulp van een verwarmende Massage Candle. Deze intensief ontspannende behandeling zorgt voor een fluweelzachte en verstevigde lichaamshuid én een gevoel van wellness all over!

Scrub it met Sel de Gommage Peridot
Deze Spa-behandeling start met een Body Scrub met de GEMOLOGY Sel de Gommage Peridot. Het 100% natuurlijke zout in deze rijke body scrubzout-formule heeft een opmerkelijke huidherstellende functie en is voorzien van diverse essentiële mineralen en essentiële oliën. Dit fijne scrubzout verwijdert op een effectieve wijze dode huidcellen en laat de huid weer fluweelzacht en glad aanvoelen. Deze Salt Scrub is door toevoeging van ontspannende etherische oliën bovendien een echt relaxmoment! Aromatische oliën van ylang ylang en kaneel kalmeren lichaam en geest. Extracten van zoete sinaasappel, patchoeli en vanilline hebben verzachtende en ontstressende eigenschappen en verkwikken de vermoeide huid. Deze scrub vormt  een ultieme wellnessbehandeling, die de lichaamshuid optimaal ontdoet van dode huidcellen en die haar perfect voorbereid op de rest van de GEMOLOGY Spa-bodybehandeling. Door meer of minder van de GEMOLOGY Huile Corps La Précieuse toe te voegen aan GEMOLOGY Sel de Gommage Peridot, is het mogelijk om deze scrubbehandeling aan te passen op elk individueel huidtype.

Volcano Wrap!
De GEMOLGY Body Wrap met werkstoffen van de Rotorua Vulkaan Pakking met werkstoffen van de Rotorua-vulkaan is een uitzonderlijk voedingsrijke bodypakking om de huid te verstevigen, ontgiften én tonifiëren. De Maori’s, de inheemse bevolking van Nieuw-Zeeland, beschouwen deze vulkaan als een symbool van zuiverheid. De Vulkanische modder in deze Body Wrap helpt het huidweefsel herstellen in kracht en vitaliteit en heeft tevens een voedende werking op de huid. De vulkanische werkstoffen zijn gecombineerd met kristallijn en zuiver mineraalwater. De toegevoegde algen  bevatten diverse mineralen die stimulerend en remineraliserend werken. Deze heerlijke Body Wrap zorgt voor een intensieve ontspanning en geeft de huidcellen de mineralen terug die essentieel zijn voor de goede werking.

Welverdiend ontspannen met de verwarmende Massage Candle
Nu de huid perfect glad en verstevigd is, is het tijd voor een ontspannende, aangenaam verwarmende en eveneens huidverstevigende lichaamsmassage met de GEMOLOGY Massage Candle Blanc Rose. De rijke samenstelling van deze bijzondere massagekaars heeft een basis van 100% natuurlijke sojaboonolie. Deze  intens voedingsrijke oliesoort is rijk aan antioxidanten en heeft kalmerende en verzachtende eigenschappen voor de huid. Deze natuurlijke olie bevat huid identieke vetten, waardoor de kans op huidirritaties minimaal is. Het toegevoegde salicylzuur zorgt ervoor dat ruwe huiddelen weer fluweelzacht gaan aanvoelen. De werkstoffen papaïne en bromelaïne, maken de huid soepel en stimuleren de onderhuidse vetafbraak. Het resultaat? Een perfect gladde, stevige en veerkrachtige lichaamshuid en een heerlijk ontspannen lichaam en geest!

Meer weten?

Wij vertellen je graag over onze producten

Blog producten

Related posts