gemology hair, body and bath line
GEMOLOGY

Tiptop verzorgd je dag door met de GEMOLOGY Lifestyle Routine!

Ons dagelijkse leven is hectisch en er wordt veel van ons verwacht. Ontspanning op zijn tijd en goed voor jezelf zorgen zijn dan dé sleutelwoorden als het gaat om een aangename manier van leven en een algeheel gevoel van lekker in je vel zitten. GEMOLOGY introduceert een aantal fijne nieuwe body producten voor een ontspannen lifestyle en een optimaal verzorgd lichaam.

Verkwikkende wake-up call voor huid én haar

Je kent het vast het wel, daar gaat de wekker en het liefst zou je jezelf nog even een paar keer omdraaien in bed en lekker verder slapen. Maar de plicht roept en je moet eruit! Opstaan en op een aangename wijze je dag beginnen wordt vanaf nu echter een stuk eenvoudiger dankzij de tintel frisse GEMOLOGY Source de Saphir Bath & Shower Gel! Deze heerlijke nieuwe douchegel op basis van diamant en saffier verkwikt al je zintuigen, verstevigt je lichaamshuid en laat deze gezond stralen. De toegevoegde vitamine E verzacht en hydrateert voor een streel zachte huid na het douchen. Met Douceur Minérale, de nieuwe Shampoo van GEMOLOGY op basis van diamant en saffier zorg je voor perfect schoon, soepel vallend en mooi glanzend haar. Éclat de Diamant Conditioner is de finishing touch van je doucheritueel. Deze rijke conditioner ontwart je haar moeiteloos, voedt intensief en laat je kapsel stralen als een regelrecht sieraad van je algehele presentatie.

Precious body food

Na het douchen wikkel je jezelf heerlijk in een warme handdoek en breng je je haar in model, nadat je je lichaam van top tot teen hebt ingesmeerd met de nieuwe Caresse de Diamant Bodylotion van GEMOLOGY. Deze luxueuze verwen behandeling voor je body verrijkt je lichaamshuid op basis van diamant en saffier. De formule trekt razendsnel in, zodat je geen kostbare tijd verliest tijdens je ochtendritueel en laat je huid de hele dag comfortabel, goed gevoed en gehydrateerd aanvoelen. Wil je na het klaarmaken van je lunch nog snel even je handen wassen voordat je je huis verlaat? Dankzij de nieuwe GEMOLOGY Mousse de Saphir Hand Soap op basis van saffier en verzachtende en voedende ingrediënten ben jij klaar voor de nieuwe dag! Let’s go!

Lovely lips & beautiful hands on the go…

De tas is een soort heiligdom voor menig vrouw. Daarin nemen we mee wat we overdag niet kunnen óf willen missen en wat we dus graag altijd bij ons hebben. Je weet immers maar nooit! Speciaal daarvoor introduceert GEMOLOGY twee producten onder de naam ‘My Purse Kit’. Voelen je lippen gedurende de dag wat droog en trekkerig aan? Met de nieuwe Lip Balm Peridot and Sheabutter zijn ze binnen no time weer aangenaam zacht en soepel. Dit schattige en handig mee te nemen potje dat je gewoonweg wilt hebben, bevat een rijke textuur op basis van voedende sheabutter, anti-aging peridot extract en verzachtende en beschermende bijenwas. Wat ook niet mag ontbreken in je tas is een hoogwaardige handcrème. Ook daaraan heeft GEMOLOGY natuurlijk gedacht! De nieuwe ‘My Purse Kit’-collectie bevat tevens de Blue Amber Hand Cream. Deze lichtgewicht, fluweelachtige handcrème op basis van blauwe amber, sheabutter en bijenwas voedt en verzacht zelfs de meest droge handen. De formule trekt razendsnel in, zodat je snel weer verder kunt met je dagelijkse bezigheden.

Welverdiende ontspanning en ‘mindfulness’ tijdens drukke dagen

Met de in dit artikel omschreven nieuwe ‘My Bath Collection’ en de ‘My Purse Kit’-producten voegt GEMOLOGY wederom een aantal hoogwaardige nieuwe producten toe aan haar collectie. Met deze rijke producten op basis van rijke en weelderige texturen en met onweerstaanbare geuren, zorg je ervoor dat je lichaam elke dag opnieuw van top tot teen wordt verzorgd en verwend. Hiermee gun je jezelf tijdens je drukke dagen diverse momenten van welverdiende ontspanning en… ‘mindfulness’!

 

Meer weten?

Wij vertellen je graag over onze producten

Blog producten

Related posts