gemology cosmetics
GEMOLOGY

Vaarwel vlekken, hallo stralende teint!

Huidverkleuringen en pigmentvlekken kunnen je teint een vlekkerige uitstraling geven. Ze kunnen je huid bovendien onnodig vele jaren ouder laten lijken dan deze daadwerkelijk is. Om pigmentvlekken en andere huidverkleuringen als gevolg van teveel UV-straling (of andere oorzaken) effectief aan te pakken, introduceert GEMOLOGY Cosmetics weer twee nieuwe producten binnen haar Whitening-line.

Naarmate we ouder worden verschijnen er steeds meer donkere verkleuringen op onze huid. Dit heeft meerdere oorzaken, waaronder het natuurlijke verouderingsproces, hormonale veranderingen en met name de blootstelling van je huid aan de zon. Zelfs wanneer je het niet merkt, dus ook tijdens de wintermaanden, bereiken UV-stralen ons in het dagelijks leven en beschadigen de huid. Om een ongelijkmatige teint doeltreffend aan te pakken biedt GEMOLOGY Cosmetics een doeltreffende aanpak op basis van onder meer puur parelextract en gestabiliseerde vitamine C.

Pigmentvlekken passé met parelmoer
Voor de Whitening Line van GEMOLOGY is als geheim wapen in de strijd tegen hyperpigmentaties parelmoer uit witte parels toegevoegd aan de formules. Parelmoer bestaat uit dunne laagjes kalkkristallen die kriskras over elkaar heen liggen. Het bekende, bijna magische parelmoer-effect ontstaat door het onregelmatig breken en de terugkaatsing van het licht op deze kristallen. Vrijwel iedereen kent het letterlijk schitterende effect van dit mooie mineraal. Niet zo gek dus dat juiste dit een verhelderend en verlichtend effect heeft op pigmentvlekken.

Over Vitamine C en je huid
Vitamine C is goed voor onze weerstand, dat weet vrijwel iedereen. Wanneer je echter vitamine C-rijke producten eet of een extra supplement inneemt om je weerstand te verhogen, zal je lichaam dit helaas als allerlaatste gebruiken voor je huid. Je lijf gebruikt de vitamine C eerst voor andere doeleinden zoals je immuunsysteem en wat er dan overblijft gaat naar je huid. Maar dat is vaak in verhouding niet heel veel. Dan is extra aanvulling van buitenaf dus geen overbodige luxe. De GEMOLOGY Whitening-producten hebben een teintverhelderende en intensief bindweefselversterkende werking, dankzij onder andere een in olie oplosbare (en daardoor een stabiele vorm van) vitamine C, iets wat ook de weerstand en helderheid qua teint van je huid zichtbaar en merkbaar ten goede komt.

Sleeping Beauty
Het nieuwe Masque de Nuit Perle Blanche regenereert niet alleen je huidcellen, maar zorgt er met name voor dat pigmentvlekken en andere huidverkleuringen bij de kern ervan worden aangepakt. De samenstelling is onder meer verrijkt met parelmoer extract, gestabiliseerde Vitamine C en Bisabolol. Dit geavanceerde masker egaliseert en verheldert je teint en kalmeert je huid terwijl je slaapt. Het onthult een opvallend stralende teint bij elk nieuw ontwaken. Het toegevoegde hoge gehalte aan vitamine E heeft een krachtige antioxidant werking en bestrijdt de tekenen van huidveroudering zoals rimpels en huidverslapping. Dit slimme nachtmasker maakt van je nachtrust een regelrechte teintperfectionerende schoonheidsslaap!

Dé crème de la crème tegen huidverkleuringen en hyperpigmentatie!
De Crème Suprême Perle Blanche is een intensieve nieuwe kuurcrème die je huid oplicht en die daarmee opnieuw een stralende teint onthult. De formule is met name ontwikkeld voor het effectief behandelen van ongelijke huidverkleuringen, (hyper)pigmentaties en het verbetert, corrigeert en hydrateert de door de zon beschadigde huid. Het toegevoegde, hoge percentage parelmoer-extract in combinatie met gestabiliseerde vitamine C en bisabolol heeft een krachtige huidoplichtende werking en effectieve anti-aging eigenschappen. Deze nieuwe formule is verder rijk met verzorgende ingrediënten, waaronder vitamine  E. Deze krachtige en doelgerichte behandelcrème is ideaal voor alle huidtypes met hyperpigmentatie en tekenen van veroudering.

Power to the pearls met een sterk ‘teamwork trio’
De GEMOLOGY Whitening Line, oftewel de Perle Blanche-lijn bestaat uit een trio van producten die pigmentvlekken doelgericht aanpakken. Stap één is een serum dat is verrijkt met witte parelmoer, gestabiliseerde vitamine C en vitamine B3 om je huid te verhelderen en een perfect gave teint te geven. Product twee van het trio: Om hardnekkige huidverkleuringen doelgericht aan te pakken is er een speciale ‘pigment corrector’ met een extra hoge concentratie vitamine C. Deze corrigeert bestaande hyperpigmentaties, voorkomt nieuwe donkere vlekken en beschermt je huid bovendien tegen UVA en UVB-straling met een SPF 15. Product drie! Voor de verzorging, aanpak van pigmentvlekken en de bescherming van je huid is er tot slot een rijke crème op basis van witte parelmoer, gestabiliseerde Vitamine C, bisabolol en een SPF 30 PA+++. Dit sterke ‘teamwork trio’ zorgt ervoor dat bestaande huidverkleuringen verminderen en helpen voorkomen dat er zich nieuwe ontsierende pigmentvlekken zullen vormen. Wij zeggen: Power to the Pearls!

 

Meer weten?

Wij vertellen je graag over onze producten

Blog producten

Related posts