MASSADA

Natural Beauty to Say
“Happy Mother’s Day”

ONLINE SHOPPEN MET 20% KORTING!

In onze huidige tijd is er een sterk toenemende vraag van consumenten naar hoogwaardige en vooral bewezen effectieve huidverzorging die lichaam én geest in balans brengt. Een holistische benadering is hierbij in elk aspect van de gezondheid terug te vinden, waarbij harmonie tussen het fysieke, mentale, emotionele en spirituele aspect steeds belangrijker wordt. Dit zorgt voor innerlijk welzijn en uiterlijke schoonheid. De filosofie, producten en behandelingen van MASSADA sluiten hierbij perfect aan!

Een brede visie op de huid en de gezondheid van een mens is belangrijk als huidverbetering de doelstelling is. Daar komt dus meer bij kijken dan alleen sec de huid observeren en analyseren. Ook de interactie tussen het fysieke en mentale (emotionele) aspect is belangrijk. Alles is immers onlosmakelijk met elkaar verbonden. Is er harmonie tussen lichaam en geest, dan zorgt dit voor innerlijk welzijn én ook uiterlijke schoonheid.  

Rust, regelmaat en reinheid…
Ontspanning op zijn tijd en balans tussen werk en privé zijn dé antwoorden als het gaat om een aangename life-style en een algeheel gevoel van welbevinden voor de steeds drukker wordende mens. Wellness blijft een belangrijke groeimarkt. We willen we onszelf goed voelen en zorgen voor de nodige spreekwoordelijke rust, regelmaat en reinheid als herontdekte kernwaarden.

De vraag naar natuurlijke cosmetica neemt sterk toe
De huid is het grootste orgaan van ons lichaam en heeft een krachtig absorptievermogen. Wat je erop aanbrengt, belandt dus letterlijk ín je lijf. Steeds meer consumenten willen daarom zo min mogelijk ‘chemie’ op en ín hun lichaam. De vraag naar natuurlijke cosmetica producten neemt dan ook sterk toe.

Ontdek de MAGIE van MASSADA ‘natuurlijk mooi’ en bestel met 20% MOEDERDAGKORTING. Gebruik in je winkelwagen de kortingscode: moederdag20 

*Deze code is geldig tot 10 mei 2020.

Meer weten?

Wij vertellen je graag over onze producten

Blog producten

Related posts