GEMOLOGY

GEMOLOGY geur kaarsen met natuurlijke soja was

In onze hectische maatschappij is een welverdiend moment van ontspanning als tegenhanger geen overbodige luxe. Yoga, pilates en meditatie zijn mateloos populair en zorgen voor innerlijke rust, balans en ‘mindfulness’. Geur kaarsen met een natuurlijke basis vormen dé perfecte aanvulling op tal van dit soort ontspannende rituelen. GEMOLOGY Cosmetics heeft twee luxe geurkaarsen ontwikkeld, die qua geurbelevingen zorgen voor vitaliteit en dynamiek tijdens je dag en ontspanning en innerlijke rust voor de avond.

Bij de ontwikkeling van de GEMOLOGY geurkaarsen is als basis natuurlijke sojawas gebruikt. In steeds meer redactionele artikelen wordt namelijk gewezen op de schadelijke stoffen die vrijkomen bij het branden van traditionele geurkaarsen op basis van paraffinewas en die je dus inademt! Paraffine is een uit aardoliecomponenten en bruinkoolteer verkregen mix. Het wordt voor diverse toepassingen gebruikt, waaronder dus het maken van kaarsen en waxinelichtjes. Paraffine is niet alleen ongezond om in te ademen, het is ook niet bepaald een milieuvriendelijk product.

Geurkaarsen op basis van sojawas, een bewuste keuze

Bij de ontwikkeling van de GEMOLOGY geurkaarsen is  dus heel bewust gekozen voor natuurlijke sojawas. Geurkaarsen op basis hiervan geven bij verbranding, in tegenstelling tot paraffinewas kaarsen, namelijk géén schadelijke stoffen af aan je omgevingslucht en zijn dus ook een bewust gezonde keuze. Geurkaarsen op basis van sojawas produceren bovendien ca. 90% minder roetvorming dan paraffinewaskaarsen en zijn 100% biologisch afbreekbaar. Ze kunnen zo helpen om een gezonde atmosfeer in je leefomgeving én in ons milieu te behouden. Een ander bijkomend voordeel is dat je ramen en gordijnen hierdoor bovendien ook veel minder vaak hoeven te worden gewassen.

Winterdip? ‘Belle de Jour’ laat deze als sneeuw voor de zon verdwijnen!

Heb je last van de beruchte winterdip? Laat al je zintuigen dan op een tintelfrisse wijze ontwaken dankzij  de opwekkende geur van witte thee en sinaasappelbloesem in de GEMOLOGY ‘Belle de Jour’ sojawas geurkaars. In de ochtend laat deze sprankelende geurcombinatie al je zintuigen op een aangename wijze ontwaken en zorgt voor een dag vol vitaliteit en positieve dynamiek. Deze geurkaars is een regelrechte ‘blijheidsbooster’!

Een welverdiend moment van ontspanning, balans en innerlijke harmonie met ‘Belle de Nuit’

Creëer momenten van welverdiende rust, balans en innerlijke harmonie. Ervaar de ontspannende zacht zoete geurnoten van dadel en vijgen dankzij de GEMOLOGY sojawas geurkaars ‘Belle de Nuit’. Deze kalmeert je geest na een lange, hectische (werk)dag. De geurbeleving ervan staat garant voor een aangenaam rustgevende atmosfeer in je leefomgeving, ideaal voor tijdens o.a. huidverbeterende (salon)behandelingen, mediteren, yoga, massage, pilates of als je lekker uitgebreid in bad gaat.

Verfijnde geuren in elegant mat glas

Beide sojawas geurkaarsen van GEMOLOGY Cosmetics zijn gegoten in een hoogwaardig glas dat rust, elegantie en finesse uitstraalt. De ‘Belle de Jour’ sojawas geurkaars heeft een mooi wit mat glas dat de dag symboliseert. De ‘Belle de Nuit’ sojawas geurkaars bevindt zich in een zwart mat glas dat symbool staat voor de avond en nacht. Deze verfijnde geurkaarsen zijn een regelrecht sieraad voor je interieur, mooi door de kracht van eenvoud! Ze zorgen beide voor een atmosfeer van balans, rust, sereniteit en ontspanning!

Blog producten

Related posts