BODY SCULPTORE - Massada ACC

NIEUW!
1 stuk
Cellu-niet-dus! Met de MASSADA Body Sculpture begin je nu alvast voor het creëren van je persoonlijke ‘killer body’! Heb jij last van cellulite, een slechte doorbloeding van je lichaamshuid of hou je vocht vast in de vorm van plaatselijke vochtophopingen? Dan is de Body Sculpture voor jou dé aangewezen dagelijkse behandeling! Geeft een aanzienlijke verbetering ten aanzien van cellulite en verstevigt je huid zichtbaar én voelbaar. 
Lees meer
€ 124,00
Product informatie

Een goede voorbereiding is het halve werk… Een mooie, gladde, zachte en vooral stevige lichaamshuid vraagt om een consequente en vooral tijdige behandeling. Door de MASSADA Body Sculpture dagelijks te gebruiken*, zorg je ervoor dat je straks tijdens de zonnige lente-en zomermaanden de welverdiende ‘oogst’ kunt binnenhalen. Dan pluk je de vruchten van een mooie, stevige en vitale lichaamshuid op buik en billen én van gestroomlijnde benen die het waard zijn om vol trots aan de wereld te laten zien!

De Body Sculpture maakt gebruik van led-verlichting met radiofrequentie, EMS (elektrische spierstimulatie) en trillingen om de bloedcirculatie te activeren en de huidskleur en elasticiteit te herstellen. Samen met Massada's natuurlijke actieve ingrediënten, behaal je nog sneller, zichtbaar en langdurig resultaat.

ACTION

Massada Product+ MassRoller Body Sculptor

Modo Massroller Body Sculptor

Intensity

Soft Cellulite

Algae Reducer Extract

EMS + Blue LED Light + Vibration

1 - 2

Hard Cellulite

Coffee Therapy Extract

RF + Red LED Light + Vibration

2 - 3

Localized Fat

Coffee Therapy Cellulite Gel/ Coffee Therapy Extract

RF + Red LED Light + Vibration

3

Firming

Biocellular Body Rosehip Oil

EMS + Blue LED Light + Vibration

3

Tired Legs Liquid retention

Well-being

Thyme oil/

Rosemary Oil

EMS + Blue LED Light + Vibration

1 - 2

 

Dit apparaat wordt toegepast op gezicht, nek en halslijn. Het heeft 5 gebruiksmodi: Regeneratie en diepe reiniging (ionisatie + rood licht + warmte + trillingen): verstevigende werking voor zichtbaar verjongde huid. De hitte van het hoofd helpt om de poriën te openen die de penetratie van Massada-producten vergemakkelijken. Gebruik deze modus ook om de huid grondig te reinigen. Acne en gevoelige huid (ionisatie + blauw licht + trillingen): het werkt tegen acne-veroorzakende bacteriën en bezit ontstekingsremmende en antiseptische werking, dus het is ideaal voor de behandeling van acne huid. Ook aangegeven voor de gevoelige huid vanwege zijn verzachtende kracht. Oxygenant en Tensor (Ionisatie + Groen Licht + Trilling): zorgt voor elasticiteit en verenigt toon. Ideaal om kleine onvolkomenheden te bestrijden en te pronken met een stralende huid. Gedevitaliseerde huiden (Ionisatie + Cyclisch Licht + Trilling): essentieel om de meest gedevitaliseerde huiden nieuw leven in te blazen. Lichtgevoeligheid (ionisatie + vibratie): verhoogt de penetratie van Massada-producten door hun resultaten maximaal te verbeteren. Vooral geschikt voor gevallen van lichtgevoeligheid.
Artikelnummer AC996
Beschrijving Inhoud 1 stuk
Textuur -
Productgroep accessoires
merken MASSADA

Wij bieden

Hulp nodig? Bel of whatsapp:
+31(0)33 260 0100

  • Unieke merken en producten
  • Eenmalig 20% korting op je bestelling
  • Gratis verzending boven de €200
  • Op werkdagen voor 15u besteld, volgende dag in huis
  • Uitgebreid aanbod van trainingen