Giftbox nr.1 Soap - Gemology

Luxe giftbox
3 stuks
De kracht van geuren op onze stemming Een luxe box met blue amber, Opale en Diamant soap.  
Lees meer
€ 28,50
Adviesprijs €39,00

Producteigenschappen

  • Mineralen Cosmetica Mineralen Cosmetica
  • Vrij van alcohol en propyleenglycol Vrij van alcohol en propyleenglycol
  • Vrij van parabenen Vrij van parabenen
Wellness verfrissing voor de atmosfeer en…je humeur! De nieuwe White Tea & Fig Leaves Ambiance Diffuser combineert de sprankelende frisheid van atmosfeerparfumering met de eeuwenoude kennis van traditionele aromatherapie. Deze prachtige diffuser zorgt daardoor niet alleen voor een heerlijke geurbeleving, maar heeft tevens een positief effect op je humeur. Dit is te danken aan de aromatherapeutische eigenschappen waar deze geuroliën om bekend staan in de literatuur. De diffuser op basis van opwekkende geurnoten van witte thee, vijgenbladeren en musk laat je zintuigen op een tintelfrisse wijze ontwaken en zorgt voor een opgewekte stemming. Deze heerlijke geurcompositie zorgt voor een atmosfeer

Wellness verfrissing voor de atmosfeer en…je humeur!

De nieuwe White Tea & Fig Leaves Ambiance Diffuser combineert de sprankelende frisheid van atmosfeerparfumering met de eeuwenoude kennis van traditionele aromatherapie. Deze prachtige diffuser zorgt daardoor niet alleen voor een heerlijke geurbeleving, maar heeft tevens een positief effect op je humeur. Dit is te danken aan de aromatherapeutische eigenschappen waar deze geuroliën om bekend staan in de literatuur. De diffuser op basis van opwekkende geurnoten van witte thee, vijgenbladeren en musk laat je zintuigen op een tintelfrisse wijze ontwaken en zorgt voor een opgewekte stemming. Deze heerlijke geurcompositie zorgt voor een atmosfeer vol van wellness en positieve dynamiek. De geurstokjes absorberen de geurolie uit de houder, waarna ze maandenlang zorgen voor een serene wellnessatmosfeer. Het design van deze prachtige diffuser vormt bovendien een regelrechte eyecatcher in iedere schoonheidssalon en natuurlijk in je huis!

TIP! Is de diffuser leeg? Knip de geurstokjes dan in kleine stukjes en zuig ze op met de stofzuiger voor een heerlijke geur tijdens het stofzuigen!

 

De zeep onthult de kracht van witte bloemen met een subtiel vleugje fruit zoals Fresia en Lotusbloem. Deze sprankelende geur werd ontwikkeld met Iris extract als prominente geurnoot. In de fruitige topnoten Limoen, Bergamot en Lotusbloem. Het hart is bloemig dankzij Lelietjes-van Dalen, Iris, Fresia en Jasmijn. De basis is warm, poederachtig en heel vrouwelijk dankzij Witte Perzik, Vanille en Witte Musk.

Meer informatie
Artikelnummer G_CSD-1
Verkoop retailprijs (incl. btw) €39,00
Beschrijving Inhoud 3 stuks
Textuur Boter
Lifestyle geurstokjes, soap
@home geurstokjes
Hoeveelheden retail

Wij bieden

Hulp nodig? +31(0)33 260 0100

  • Unieke merken en producten
  • Op werkdagen voor 15u besteld, volgende dag in huis
  • Uitgebreid aanbod van trainingen
  • veilig betalen