SALE! -25%

Cadeau Box Bio Celular - Massada

Regenerating Cream & Eye Contour
Inhoud: 50ml + 15ml
Twee producten uit de Bio Cellular lijn, creme en eye contour, in een luxe cadeau verpakking. Herstelt het evenwicht, regenereert, revitaliseert en stimuleert de huid. ECOCERT-label, dit is de beste waarborg voor natuurlijke- en ecologische cosmetica. 
Lees meer
€ 47,50
Adviesprijs €87,50
Massada Christmas Pack Bio Cellular, een mooie kerstverpakking met twee Bio Cellular producten: Een integrale behandeling van de huid die speciaal ontwikkeld is voor de bestrijding van tekenen van ce veroudering. Het combineert de meest gesofisticeerde natuurlijke actieve ingrediënten met het Massada TM Complex,voor een zichtbaar jongere, energieke en diep gehydrateerde huid. De producten van de Biocellulaire Lijn van Massada dragen het ECOCERT-label. Dit is de beste waarborg voor natuurlijke- en ecologische cosmetica. BIO CELLULAR TOTAL REGENERATION CREAM (50ml) Een crème die de huid 24 uur gehydrateerd laat, haar glans en vitaliteit terugbrengt. Soja en rozenbottel verminderen rimpels en huidverkleuringen, terwijl

Massada Christmas Pack Bio Cellular, een mooie kerstverpakking met twee Bio Cellular producten: Een integrale behandeling van de huid die speciaal ontwikkeld is voor de bestrijding van tekenen van ce veroudering. Het combineert de meest gesofisticeerde natuurlijke actieve ingrediënten met het Massada TM Complex,voor een zichtbaar jongere, energieke en diep gehydrateerde huid. De producten van de Biocellulaire Lijn van Massada dragen het ECOCERT-label. Dit is de beste waarborg voor natuurlijke- en ecologische cosmetica.

BIO CELLULAR TOTAL REGENERATION CREAM (50ml) Een crème die de huid 24 uur gehydrateerd laat, haar glans en vitaliteit terugbrengt. Soja en rozenbottel verminderen rimpels en huidverkleuringen, terwijl het Massada TM Complex, rijk aan vitamines en mineralen, de tekenen van vroegtijdige huidveroudering bestrijdt dankzij de doeltreffende antioxidant werking.

BIO CELLULAR TOTAL EYE CONTOUR (15ml) Verstevigende oogcrème verzorgt en beschermt de delicate zone rondom de ogen en helpt de 4 grootste problemen bestrijden en verbeteren: • Rimpels, door ze minder diep te maken • Wallen, door de microcirculatie te verbeteren • Donkere kringen, door ze te verminderen en hun kleur en glans te verbeteren • Verstevigt de oogcontouren en lift de oogleden.

Meer informatie
Artikelnummer 201
Product Label SALE! -25%
Verkoop retailprijs (incl. btw) €87,50
Beschrijving Inhoud Inhoud: 50ml + 15ml
Textuur -
merken MASSADA

Wij bieden

Hulp nodig? +31(0)33 260 0100

  • Unieke merken en producten
  • Op werkdagen voor 15u besteld, volgende dag in huis
  • Uitgebreid aanbod van trainingen
  • veilig betalen