SALE! -25%

Cadeau Box DNA Nature - Massada

Sûpreme Cream & Eye Contour
Inhoud: 50ml cream + 15ml eye contour
Twee producten uit de MASSMED DNA nature lijn in een mooi cadeau verpakking. Advies verkoopprijs: 120,70 -> Klantvoordeel 38,35! IT’S EPIC… MASSADA’s nieuwste ‘faceguard’ voor het DNA in je huid! 
Lees meer
€ 59,25
Adviesprijs €119,00
Natuurlijke ‘cosmeceutical’ Dit nieuwe en unieke, exclusieve parabeenvrije kuurproduct geeft reeds zichtbare resultaten na 14 dagen. Het is ontwikkeld op basis van zowel biologische-, holistische- als biotechnologische ingrediënten, stuk voor stuk met een duurzame oorsprong. Het werkt op drie fronten aan anti-aging en een diepgaande huidverbetering, zowel op het niveau van het DNA, de huidcellen als de verschillende huidweefsellagen. Eén ding is zeker: met deze natuurlijke ‘cosmeceutical’ is je ware leeftijd vanaf nu niet meer af te lezen aan je huid! Die zit namelijk letterlijk ín je DNA verstopt! MASSADA MASSMED DNANATURE MULTI-ACTION SUPREME IT’S EPIC… MASSADA’s nieuwste ‘faceguard’ voor

Natuurlijke ‘cosmeceutical’ Dit nieuwe en unieke, exclusieve parabeenvrije kuurproduct geeft reeds zichtbare resultaten na 14 dagen. Het is ontwikkeld op basis van zowel biologische-, holistische- als biotechnologische ingrediënten, stuk voor stuk met een duurzame oorsprong. Het werkt op drie fronten aan anti-aging en een diepgaande huidverbetering, zowel op het niveau van het DNA, de huidcellen als de verschillende huidweefsellagen. Eén ding is zeker: met deze natuurlijke ‘cosmeceutical’ is je ware leeftijd vanaf nu niet meer af te lezen aan je huid! Die zit namelijk letterlijk ín je DNA verstopt!

MASSADA MASSMED DNANATURE MULTI-ACTION SUPREME
IT’S EPIC… MASSADA’s nieuwste ‘faceguard’ voor het DNA in je huid! Vrije radicalen, wie heeft er inmiddels niet van gehoord? Ze worden vaak in één adem genoemd als belangrijke boosdoeners van een vroegtijdige huidveroudering. Deze moleculen worden gevormd onder invloed van o.a. zuurstofverbruikende reacties en de inwerking van UV-straling op je huid. Ze bevatten te weinig elektronen, die ze vervolgens trachten aan te vullen uit alles wat voorhanden is. Maar al te vaak is dat helaas ons eigen DNA. Een goede bescherming van je DNA is dus van essentieel belang, voor een langdurig behoud van een jeugdige huid. De nieuwe, zeg maar gerust epische MASSADA MASSMED DNANATURE MULTI-ACTION SUPREME CREAM is speciaal hiervoor ontwikkeld!

DNANATURE 5 in 1 Eye Contour
MASSADA’s nieuwste ‘faceguard’ voor het DNA rondom je ogen, verbeter en verfraai je oogopslag! Het is ontwikkeld op basis van zowel biologische-, holistische- als biotechnologische ingrediënten, stuk voor stuk met een duurzame oorsprong. Geformuleerd met natuurlijke ingrediënten die er om bekend staan dat ze de tere huid rondom de ogen intensief verstevigen, liften, voeden en op een krachtige wijze regenereren. Vele werkstoffen zorgen voor een intensieve boost van de huideigen collageenproductie, maar het verbetert tevens de helderheid qua teint van de huid rondom de ogen. Deze synergetische combinatie van krachtige anti-aging ingrediënten gaat de effectieve strijd aan tegen de vorming van rimpels, fijne lijntjes, donkere verkleuringen, huidverslapping rondom de ogen en hersteld je DNA.

Meer informatie
Artikelnummer 204
Product Label SALE! -25%
Verkoop retailprijs (incl. btw) €119,00
Beschrijving Inhoud Inhoud: 50ml cream + 15ml eye contour
Textuur -
merken MASSADA

Wij bieden

Hulp nodig? +31(0)33 260 0100

  • Unieke merken en producten
  • Op werkdagen voor 15u besteld, volgende dag in huis
  • Uitgebreid aanbod van trainingen
  • veilig betalen