- 25%

Christmas Box Massmed Immaculate Skin - Massada

Hyaluronic & Fast and Profound
Inhoud: 3ml x 20 ampullen
De hele maand oktober 20% pre-order korting op de MASSADA kerstboxen. Twee producten uit de Massmed lijn in een mooie kerst verpakking. MASSMED is een nieuwe en innoverende cosmeceutische lijn van professionele behandelingen en produktengeformuleerd met natuurlijke, biocompatibele, geconcentreerde en uiterst effectieve werkzame stoffen. Massada toont aan dat de natuur in staat is om een estehtische medische behandeling met onmiddellijk effect en een preventieve werking te verschaffen voor duurzame , langdurige resultaten. 
Lees meer
€ 97,00
Adviesprijs €155,00
MASSMED PURE HYALURONIC FIRMING EFFECT - Concentraat voor het gezicht met een liftend effect dat van binnen uit de intense behoeften aan hydratatie en veerkracht van de huid behandelt. Dit is vanaf de eerste keer dat het wordt aangebracht. Zijn rijke samenstelling met puur hyaluronzuur en met zeer hydraterende en antioxiderende natuurlijke werkstoffen maken van deze behandeling de perfecte bondgenoot voor een stevigere huid en tegen de tekenen van veroudering. MASSMED FAST & PROFOUND TENSING TREATMENT Gezichtsbehandeling met onmiddellijk liftend effect die dankzij de microfludische werking diep inwerkt op rimpels en tekenen van veroudering waardoor de huid er jonger uitziet.

MASSMED PURE HYALURONIC FIRMING EFFECT - Concentraat voor het gezicht met een liftend effect dat van binnen uit de intense behoeften aan hydratatie en veerkracht van de huid behandelt. Dit is vanaf de eerste keer dat het wordt aangebracht. Zijn rijke samenstelling met puur hyaluronzuur en met zeer hydraterende en antioxiderende natuurlijke werkstoffen maken van deze behandeling de perfecte bondgenoot voor een stevigere huid en tegen de tekenen van veroudering.


MASSMED FAST & PROFOUND TENSING TREATMENT Gezichtsbehandeling met onmiddellijk liftend effect die dankzij de microfludische werking diep inwerkt op rimpels en tekenen van veroudering waardoor de huid er jonger uitziet. Dankzij het onmiddellijke liftende en softfocus effect ziet de huid er onmiddellijk gladder, egaler, fluweelzacht en stralend uit. De preventieve anti-aging werking op lange termijn werkt diep in op de huid en heft de tekenen van veroudering gaandeweg op. Inhoud: 3 ml

Meer informatie
Artikelnummer 312
Product Label - 25%
Verkoop retailprijs (incl. btw) €155,00
Beschrijving Inhoud Inhoud: 3ml x 20 ampullen
Textuur -
merken MASSADA

Wij bieden

Hulp nodig? +31(0)33 260 0100

  • Unieke merken en producten
  • Op werkdagen voor 15u besteld, volgende dag in huis
  • Uitgebreid aanbod van trainingen
  • veilig betalen