- 25%

Christmas Box Hyularonic Acid - Massada

Complex Cream & Lifting Serum
Inhoud: 50ml + 30ml
De hele maand oktober 20% pre-order korting op de MASSADA kerstboxen. In deze kerstdoos vanuit de Hyaluronic Line de Lifting Complex Cream en Hyaluronic Serum. De “liftende” lijn van Massada vult het hyaluronzuur niveau snel en doeltreffend aan. 
Lees meer
€ 53,63
Adviesprijs €114,50
Het “liftende” gamma van Massada werd gecreëerd om oplossingen te vinden voor huidveroudering. Dankzij het vermogen om vocht vast te houden dient Hyaluronzuur om de huid te hydrateren en te beschermen zodat zij zacht en goed gehydrateerd blijft. De “liftende” lijn van Massada vult het hyaluronzuur niveau snel en doeltreffend aan, zodat de huid jonger en zachter wordt. : HYALURONIC ENERGETIC LIFTING COMPLEX CREAM - Verstevigende creme Speciaal geschikt voor de huid met een beginnend gebrek aan stevigheid, elasticiteit en hydratatie. Vermindert de verschijning van haarvaatjes en helpt nieuwe collageen vezels aanmaken. HYALURONIC ACID LIFTING SERUM - Verstevigend gezichtsserum Een innovatief serum met

Het “liftende” gamma van Massada werd gecreëerd om oplossingen te vinden voor huidveroudering. Dankzij het vermogen om vocht vast te houden dient Hyaluronzuur om de huid te hydrateren en te beschermen zodat zij zacht en goed gehydrateerd blijft. De “liftende” lijn van Massada vult het hyaluronzuur niveau snel en doeltreffend aan, zodat de huid jonger en zachter wordt. :

HYALURONIC ENERGETIC LIFTING COMPLEX CREAM - Verstevigende creme Speciaal geschikt voor de huid met een beginnend gebrek aan stevigheid, elasticiteit en hydratatie. Vermindert de verschijning van haarvaatjes en helpt nieuwe collageen vezels aanmaken.

HYALURONIC ACID LIFTING SERUM - Verstevigend gezichtsserum Een innovatief serum met een zachte textuur die de huid opnieuw verstevigt, verfijnt en verzacht. Het maakt de gelaatscontouren strakker en zorgt voor een jongere en opvallend zachte huid, dankzij de innovatieve formule met hyaluronzuur, ruscus en ginkgo biloba.

Meer informatie
Artikelnummer 310
Product Label - 25%
Verkoop retailprijs (incl. btw) €114,50
Beschrijving Inhoud Inhoud: 50ml + 30ml
Textuur -
merken MASSADA

Wij bieden

Hulp nodig? +31(0)33 260 0100

  • Unieke merken en producten
  • Op werkdagen voor 15u besteld, volgende dag in huis
  • Uitgebreid aanbod van trainingen
  • veilig betalen