- 25%

Christmas Box Oily & Acne Prone - Massada

Zuiverende creme & masker
Inhoud: 6 stuks + 50 ml
De hele maand oktober 20% pre-order korting op de MASSADA kerstboxen. Twee producten uit de Oily & Acne lijn in een mooie kerst verpakking. De Oily & Acne Lijn is speciaal ontwikkeld om acne en een onzuivere huid tegen te gaan en te herstellen. Dankzij de effectieve ingrediënten krijgt overtollig talg en ontstekingen geen kans meer.Verwijdert puistjes, herstelt het evenwicht van het vetgehalte van het gezicht, egaliseert de teint. 
Lees meer
€ 43,13
Adviesprijs €89,00
Oily & Acne Prone Skin Hydrothermal Cream Te gebruiken bij een onzuivere huid met grote poriën. Verbetert de toevoer van zuurstof naar de weefsels, sluit de poriën; de huid wordt weer zachter en gladder zonder uit te drogen. Invisible Pores Skin Refiner Mask Oily & Acné  Grove poriën en een vette huid in de ban met MASSADA Invisible Pores Skin Refiner Mask. Het Invisible Pores Skin Refiner Mask van MASSADA is een innovatief masker dat speciaal werd ontwikkeld voor de vette huid

Oily & Acne Prone Skin Hydrothermal Cream

Te gebruiken bij een onzuivere huid met grote poriën. Verbetert de toevoer van zuurstof naar de weefsels, sluit de poriën; de huid wordt weer zachter en gladder zonder uit te drogen.

Invisible Pores Skin Refiner Mask Oily & Acné 

Grove poriën en een vette huid in de ban met MASSADA Invisible Pores Skin Refiner Mask. Het Invisible Pores Skin Refiner Mask van MASSADA is een innovatief masker dat speciaal werd ontwikkeld voor de vette huid met grove poriën en mee-eters. De krachtige samenstelling bevat houtskool en polysacchariden afkomstig van natuurlijke biotechnologie. Vergrote poriën worden hiermee direct verfijnd, overtollig talg wordt verwijderd en onzuiverheden worden zonder pardon aangepakt. Dit masker heeft tevens een krachtige anti-pollution werking. Het beschermt je huid onder meer tegen celschade en een vroegtijdige huidveroudering door schadelijke milieu invloeden zoals smog, uitlaatgassen, rook en centrale verwarming. Deze invloeden zijn meestal onzichtbaar, maar ze zijn vrijwel altijd aanwezig in onze omgevingslucht.
Meer informatie
Artikelnummer 318
Product Label - 25%
Verkoop retailprijs (incl. btw) €89,00
Beschrijving Inhoud Inhoud: 6 stuks + 50 ml
Textuur -
merken MASSADA

Wij bieden

Hulp nodig? +31(0)33 260 0100

  • Unieke merken en producten
  • Op werkdagen voor 15u besteld, volgende dag in huis
  • Uitgebreid aanbod van trainingen
  • veilig betalen