Giftset Smithsonite incl. luxe toilettas - Gemology

Vochtinbrengend
Inhoud: 50ml, 30ml en 150ml
Luxe toilettas met een beauty@home routine die perfect bij deze zomer past. 2 Smithsonite producten en een schuimende huidreiniger met borstel.
Lees meer
€ 71,45
Adviesprijs €115,00

Producteigenschappen

  • Mineralen Cosmetica Mineralen Cosmetica
  • Vrij van alcohol en propyleenglycol Vrij van alcohol en propyleenglycol
  • Vrij van parabenen Vrij van parabenen
De crème met smithsoniet is een verzorgend schild tegen stress, een mineraal ‘verband’ waarvan het effect al merkbaar is zodra dit wordt aangebracht en voortduurt in de tijd. Al na enkele ogenblikken is de huid hersteld en beschermd. Concentre is de ‘SOS’- verzorging voor iedere kwetsbare huid. Een concentraat van smithsoniet, een herstellende steen, geeft de huid haar kracht terug en versterkt de weerstand tegen schadelijke invloeden van buitenaf. Dankzij het hoge zinkgehalte draagt deze steen bij aan het herstel van een huid die beschadigd is door onzuiverheden. Het concentraat van smithsoniet bevordert het natuurlijke herstel van het DNA en helpt omgevingsstress

De crème met smithsoniet is een verzorgend schild tegen stress, een mineraal ‘verband’ waarvan het effect al merkbaar is zodra dit wordt aangebracht en voortduurt in de tijd. Al na enkele ogenblikken is de huid hersteld en beschermd.

Concentre is de ‘SOS’- verzorging voor iedere kwetsbare huid. Een concentraat van smithsoniet, een herstellende steen, geeft de huid haar kracht terug en versterkt de weerstand tegen schadelijke invloeden van buitenaf. Dankzij het hoge zinkgehalte draagt deze steen bij aan het herstel van een huid die beschadigd is door onzuiverheden. Het concentraat van smithsoniet bevordert het natuurlijke herstel van het DNA en helpt omgevingsstress te bestrijden. Dit oligo-element herstelt de huid en beschermt de huidcellen die zijn blootgesteld aan UVB tot 48%.

Mousse de Roche is een schuimende lotion is rijk aan Rotskristal en Groene Thee, reinigt en zuivert de huid zonder agressief te zijn. De huid is schoon en gerevitaliseerd.

Meer informatie
Artikelnummer V_gift1
Verkoop retailprijs (incl. btw) €115,00
Beschrijving Inhoud Inhoud: 50ml, 30ml en 150ml
Textuur -
merken GEMOLOGY

Wij bieden

Hulp nodig? +31(0)33 260 0100

  • Unieke merken en producten
  • Op werkdagen voor 15u besteld, volgende dag in huis
  • Uitgebreid aanbod van trainingen
  • veilig betalen