Gemology Trainingen

Werk jij al met Gemology producten?

Professionele trainingen en uitgebreide ondersteuning worden voor schoonheidssalons en huidtherapeuten op maat aangeboden middels een persoonlijke benadering. De theorie en praktijktrainingen van Gemology zijn een beleving en ervaring van 's-werelds eerste minerale cosmetica.

Naast de uitgebreide produktkennis zijn de trainingen praktijk gericht en leer je o.a. werken met de unieke edelsteen massages. Gericht op de specifieke Gemology methoden in combinatie met het juiste advies voor thuisgebruik.

Unieke edelsteen massages
GEMOLOGY is pionier in huidverzorging op basis van edelstenen en biedt exclusieve en unieke gezicht- en lichaamsmassages met behulp van de meest prachtige edelstenen. Hiermee word je ondergedompeld in een unieke wereld van aangenaam zinnenprikkelende sensaties, dankzij de natuurlijke kracht van essentiële oliën met onweerstaanbare geuren. Tegelijkertijd ervaar je de energie van edelstenen op je huid in combinatie met de rijke GEMOLOGY anti-aging producten op basis van edele mineralen en halfedelstenen.

Smooth & Co biedt o.a:
  • Geen minimale afname verplichting
  • 5% gratis marketing tools bij je openingsorder
  • Trainingen op maat face, body & spa behandelingen
  • Marketing & sales ondersteuning voor jouw salon
  • Social media en PR
  • Duidelijke protocollen en behandelmethoden te samen met kwalitatief professioneel naslagwerk zorgen voor snelle resultaten in je salon.
Speciale Gemology Cosmetics dagen; 
2019: 26 februari, 20 mei, 27 augustus of 28 oktober.

UITNODIGING SEMINAR

Edelstenen, dé cosmetische ingrediënten van de toekomst!
Ontdek op 24 september a.s. waarom mineralen en edelstenen dé cosmetische ingrediënten van de toekomst zijn voor de komende 10 jaar! Na afloop is er uiteraard alle tijd en aandacht om vragen te stellen en meer informatie te ontvangen over de mogelijkheden om met GEMOLOGY COSMETICS te gaan werken in uw salon.

Agenda:

-12.15u.: Ontvangst
-12.30u.: Ralph Moorman – Lezing over ‘schoonheid van binnen uit’ met de onderwerpen hormonen, ontstekingen, glycatie en oxidatie.
-13.30u: Koffie/theepauze
-13.45u.: Lezing Jean-Claude Bozou, Drs. in de Biologie
-15.15u.: Drinks, Talks & Questions

Wil je erbij zijn en een unieke plek? Klik hier

Elke week verschijnt er een nieuwe blog op onze website, lees hier.

Bel ons voor meer informatie 033-2600100 of stuur een mailtje.