Candle & ambiance

Heerlijke geuren om jouw huis en salon de geurbeleving van een luxe spa mee te geven. Ga ook thuis voor volledige ontspanning met een van deze diffusers of kaarsen. 

3 producten

Van hoog naar laag sorteren

Candle & Ambiance

Heerlijke geuren om jouw huis en salon de geurbeleving van een luxe spa mee te geven. Ga ook thuis voor volledige ontspanning met een van deze diffusers of kaarsen

GEMOLOGY candles & ambiance voor iedere woning en salon.

Voor elk denkbaar huidprobleem heeft GEMOLOGY Cosmetics een passend verzorgingsritueel dat de huid weer in de juiste natuurlijke balans brengt! De combinatie van professionele salonbehandelingen en producten voor thuisgebruik geeft uw huid die stimulansen, voedingsstoffen en overige elementen die zij nodig heeft om langdurig weerbaar, gezond, veerkrachtig, soepel, goed gehydrateerd en opvallend jeugdig te zijn. De natuurlijke glans, hydratatie, stevigheid, helderheid en frisheid van de teint worden intensief verbeterd.

Wil je meer weten over hoe jij je huid het beste kunt verzorgen of over onze producten? Neem dan een kijkje op onze blog. Heb je behoefte aan een persoonlijk advies? Smooth & Co is bereikbaar op nr. 0332600100 of mail info@smoothandco.nl.

Waarom candles & ambiance van GEMOLOGY Cosmetics online?

Geïnspireerd door jarenlange expertise op het gebied van cosmetische werkstoffen. Alle producten van GEMOLOGY Cosmetics zijn vrij van parabenen, propyleenglycol en (ethanol)alcohol. Ze hebben stuk voor stuk zijdezachte texturen. De verfijnde en aangenaam zinnenprikkelende geurbelevingen zijn te danken aan natuurlijke fruit- en plantenextracten, gecombineerd met pure essentiële oliën. 

Klant worden