Man (homme)

De mannenhuid vraagt om een speciale verzorging. De mannen lijn van Gemology biedt de huid alles om langdurig gezond, vitaal, gaaf en jeugdig te blijven.

1 producten

Van hoog naar laag sorteren
  1. € 31,75

1 producten

Van hoog naar laag sorteren

Man

De mannenhuid vraagt om een speciale verzorging. De mannen lijn van Gemology biedt de huid alles om langdurig gezond, vitaal, gaaf en jeugdig te blijven. De mannenhuid is van nature vaak vetter vanwege een verhoogde talgafscheiding en heeft grovere poriën dan de huid van vrouwen. Daarom vraagt deze om doeltreffende producten die de huid verfrissen, zuiveren en mooi mat en egaal qua teint maken.

GEMOLOGY producten voor iedere mannenhuid

Voor elk denkbaar huidprobleem heeft GEMOLOGY Cosmetics een passend verzorgingsritueel dat de huid weer in de juiste natuurlijke balans brengt! De combinatie van professionele salonbehandelingen en producten voor thuisgebruik geeft uw huid die stimulansen, voedingsstoffen en overige elementen die zij nodig heeft om langdurig weerbaar, gezond, veerkrachtig, soepel, goed gehydrateerd en opvallend jeugdig te zijn. Begin met het 2 maals daags reinigen van de huid met bijvoorbeeld de mousse de roche. Het reinigen van de huid is erg belangrijk, ook wanneer je geen make-up draagt, want de huid wordt dagelijks bloodgesteld aan luchtvervuiling en andere invloeden van buitenaf. Gebruik na het reinigen altijd een tonic. Scrub daarnaast je vette T-zone en verzorg de huid met een hydraterend serum (concentre Malachite) en een moisturiser crème voor de gecombineerde huid (creme au Rubis). De natuurlijke glans, hydratatie, stevigheid, helderheid en frisheid van de teint worden intensief verbeterd.

Wil je meer weten over hoe jij je huid het beste kunt verzorgen of over onze producten? Neem dan een kijkje op onze blog. Heb je behoefte aan een persoonlijk advies? Smooth & Co is bereikbaar is een groothandel van beautyproducten en bereikbaar op nr. 0332600100 of mail info@smoothandco.nl.

Waarom de mannenlijn van GEMOLOGY Cosmetics online?

Geïnspireerd door jarenlange expertise op het gebied van cosmetische werkstoffen. Alle producten van GEMOLOGY Cosmetics zijn vrij van parabenen, propyleenglycol en (ethanol)alcohol. Ze hebben stuk voor stuk zijdezachte texturen. De verfijnde en aangenaam zinnenprikkelende geurbelevingen zijn te danken aan natuurlijke fruit- en plantenextracten, gecombineerd met pure essentiële oliën. Ben je opzoek naar een verzorgingsmerk met 100% natuurlijke ingrediënten? Kijk dan even bij ons merk Massada!

Klant worden