Ambre Bleue Line

“In mijn zoektocht naar nieuwe mineralen met bewezen cosmetische eigenschappen, heb ik Blauwe Amber ontdekt. Deze zeer zeldzame edelsteen heeft me verleid! Ik heb aan ons laboratorium gevraagd om de actieve essentie ervan te isoleren en in een nieuwe lijn basisverzorging te integreren.” Chrystelle Lannoy. Gemology onthult Blauwe Amber, een uiterst zeldzame halfedelsteen. Deze doorschijnende steen wordt blauw in het zonlicht. De verzorgingsproducten zijn voor zowel mannen als vrouwen geschikt.

5 producten

Van hoog naar laag sorteren

Gel Nettoyant Ambre Bleue

Bij contact met de huid verandert de textuur van deze reinigende en make-upverwijderende gel in een royaal schuim dat alle huidtypes zorgvuldig reinigt en zuivert. Gemakkelijk af te spoelen. De schuimende gel verwijdert make-up, onzuiverheden en overtollig talg. De huid is gezuiverd, gekalmeerd en haar natuurlijke beschermingsmechanisme wordt gestimuleerd.

Crème Visage Ambre Bleue

Deze creme stimuleert dagelijks de basisfuncties van de huid: hydratatie, voeding, ademing, bescherming en regeneratie. De
huid is stralend, stevig, helder en make-up houdt beter.

Peeling Visage Ambre Bleue

Deze Gezichtsspeeling verwijdert onzuiverheden en dode huidcellen, onthult de glans en maakt tegelijkertijd de huidkorrel zachtjes gladder dankzij een nieuwe generatie van het AHA-fruitzuurcomplex. De huid is glad, gekalmeerd en beschermd.
De celvernieuwing wordt gestimuleerd.

Voor elk denkbaar huidprobleem heeft GEMOLOGY Cosmetics een passend verzorgingsritueel dat de huid weer in de juiste natuurlijke balans brengt! De producten voor thuisgebruik geven uw huid de stimulansen, voedingsstoffen en overige elementen die zij nodig heeft om langdurig weerbaar, gezond, veerkrachtig, soepel, goed gehydrateerd en opvallend jeugdig te zijn. De natuurlijke glans, hydratatie, stevigheid, helderheid en frisheid van de teint worden intensief verbeterd.

Wil je meer weten over hoe jij je huid het beste kunt verzorgen of over onze producten? Heb je behoefte aan een persoonlijk advies? Smooth&Co is bereikbaar op nr. 0332600100 of mail info@smoothandco.nl

Geïnspireerd door jarenlange expertise op het gebied van cosmetische werkstoffen. Alle producten van GEMOLOGY Cosmetics zijn vrij van parabenen, propyleenglycol en (ethanol)alcohol. Ze hebben stuk voor stuk zijdezachte texturen. De verfijnde en aangenaam zinnenprikkelende geurbelevingen zijn te danken aan natuurlijke fruit- en plantenextracten, gecombineerd met pure essentiële oliën. 

Klant worden