GENT | LYCON Brazilian Wax Training - Level II incl. certificaat (Belgie)

Specialisatie training
half dagdeel met model
Half dagdeelDeze LYCON-training, waarbij je zelf een model meebrengt, is speciaal voor waxing professionals die al gewend zijn om met LYCON wax te werken. Je volgt deze training als je verder wilt in je salon in de wereld van Brazilian en Hollywood Waxing!Deze Training is geschikt voor de ervaren LYCON specialist of na het volgen van de Workshop spateltechniek of Level I.
Lees meer
€ 185,00
Product informatie

Je leert tijdens deze enerverende training de exacte technieken voor de Brazilian Full wax en de regels van deze intieme manier van waxen en hoe om te gaan met je klanten. De juiste handelingen, technieken en behandelpositie worden aangeleerd.

Je oefent de verschillende wax technieken voor de bikinilijn, string, stripe en full Brazilian. Tijdens deze enerverende training leer je de exacte technieken voor de Brazilian Full Wax met de Hot wax, Pinkini Hybrid Hot wax en LycoJET en leer je de regels van deze intieme manier van waxen en hoe om te gaan met je klanten. De juiste handelingen, technieken, comfort, behandelpositie en klant vriendelijkheid richting je klant worden besproken.

Na afloop ontvang je de handige Brazilian training-notes voor in je salon. Hierin staat nogmaals alles gedetailleerd omschreven wat je tijdens de training hebt geleerd en meer..! Probleemregistratie, probleemoplossingen en diverse nuttige praktijk tips worden besproken, zodat je vol zelfvertrouwen klaar bent om met Lycon te gaan werken in je salon! Aan het einde van de dag ontvang je het Lycon Certificaat Level II.

Artikelnummer SC010-BE
Beschrijving Inhoud half dagdeel met model
Textuur -

Wij bieden

Hulp nodig? Bel of whatsapp:
+31(0)33 260 0100

  • Unieke merken en producten
  • Eenmalig 20% korting op je bestelling
  • Gratis verzending boven de €200
  • Op werkdagen voor 15u besteld, volgende dag in huis
  • Uitgebreid aanbod van trainingen