GEMOLOGY COSMETICS

De eerste minerale cosmetica

Uw huid is kostbaar, dat is kristalhelder. Geef je huid de verzorging die ze verdient!  Dat is het verhaal van een passie, een passie voor schoonheidsverzorging en edelstenen. Gepassioneerd door cosmetica en edelstenen had Crystelle LANNOY het idee om de cosmetische voordelen van 20 edele- en halfedele mineralen te laten testen.

In de kern van deze mineralen, beschermd tegen alle mogelijke vervuiling, bevindt zich namelijk van nature een hoge concentratie oligo-elementen. Onze huid heeft door haar aard dagelijks een hoeveelheid oligo-elementen nodig: ijzer, magnesium, zink, chroom, … pure en krachtige bestanddelen met vele voordelen voor de huid die wetenschappelijk bewezen zijn. Door de voordelen voor de huid uit de kern van deze mineralen te halen, biedt de verzorging van Gemology uw huid actieve bestanddelen van hoge kwaliteit, die aan een strenge selectie onderworpen zijn. 

Mineralen. Onvoorstelbaar krachtig!

Glans, hydratatie, stevigheid, helderheid, frisheid. Voor elk probleem heeft Gemology een  passende verzorging geformuleerd die uw huid nodig heeft en verwacht. Een lijn huidverzorgingsproducten met unieke eigenschappen met als gemeenschappelijke deler:  de kracht van kostbare mineralen, streng geselecteerde actieve bestanddelen, wetenschappelijk geteste formules, meetbare resultaten, bewezen doeltreffendheid, formules zonder parabenen, propyleenglycol of (ethanol)alcohol, met een stuk voor stuk een aangename textuur.

Chrystelle Lannoy

BEKIJK ONZE GEMOLOGY PRODUCTEN of  BEKIJK AL ONZE MERKEN

Complete waxtraningen

Professionele en geheel verzorgde trainingen in het het waxen en ontharen van het lichaam.
Ons aanbod trainingen loopt letterlijk van top tot teen.

Bekijk trainingen