LYCON Basis II Wax Training – Brazilian

Nu in prijs verlaagd! Wil je je echt onderscheiden dan ben je bij Smooth & Co aan het juiste adres. Brazilian Wax is een veel gevraagde behandeling in vele salons, specialiseer je als Professional Brazilian Waxer! Je leert tijdens deze specialisatie training de exacte technieken voor de Brazilian Full Wax en de regels van deze intieme manier van waxen en hoe om te gaan met je klanten. De juiste handelingen, technieken en behandelpositie worden aangeleerd.

Je oefent de verschillende wax technieken voor de bikinilijn, string, stripe en full Brazilian. Tijdens deze enerverende training leer je de exacte technieken voor de Brazilian Full Wax met de Hot wax, Pinkini Hybrid Film wax en LycoJET en leer je de regels van deze intieme manier van waxen en hoe om te gaan met je klanten. De juiste handelingen, technieken, comfort, behandelpositie en klant vriendelijkheid richting je klant worden besproken.

Ervaar waarom onze producten wezenlijk anders zijn dan andere wax producten. Na de training weet je alles over de verschillende producten, de belangrijkste ingrediënten en behandelmethoden.

Na afloop ontvang je de handige Brazilian training-notes voor in je salon. Hierin staat nogmaals alles gedetailleerd omschreven wat je tijdens de training hebt geleerd en meer..! Probleemregistratie, probleemoplossingen en diverse nuttige praktijk tips worden besproken, zodat je vol zelfvertrouwen klaar bent om met Lycon te gaan werken in je salon! Aan het einde van de dag ontvang je het originele LYCON Certificaat Brazilian Wax.

Wat je weet en kunt na deze training

  • Je hebt de Brazilian wax technieken onder de knie
  • Alle waxsoorten en spateltechnieken heb je onder de knie
  • Je ontvangt veel praktische tips en handige trainingsnotes als naslagwerk
  • Je ontvangt het originele LYCON Certificaat Brazilian Wax
  • Je gaat vol vertrouwen met LYCON aan de slag in jouw salon

1

Selecteer de datum. Per training zijn een beperkt aantal plekken beschikbaar.

2

Na je aanmelding ontvang je een factuur, na betaling is je plek definitief. Je ontvangt een bevestigingsmail met praktische informatie.

3

Zoek een geschikt model, pak je agenda en plan je training in!

Ik meld me aan

Heb je nog vragen? Bel dan naar 0031 (0) 33 2600 100.

Basis II – Brazilian Wax Training

PRAKTISCH

LYCON Basis II Wax Training – Brazilian

1 Dag-deel
Deze LYCON-training, waarbij je zelf een model meebrengt, is speciaal voor waxing professionals die al gewend zijn om met LYCON wax te werken. Je volgt deze training als je verder wilt in je salon in de wereld van Brazilian en Hollywood Waxing!

Kosten training
€ 99,- excl. btw per deelnemer + 20% extra korting op alle wax starterskitten én boek direct een nieuwe Training met 10% korting!


Deze Training is geschikt voor de ervaren LYCON specialist of na het volgen van de Wax Workshop – Gezicht of Basis I Wax Training.

Locatie
Smooth & Co Trainingscentrum
Eemweg 31-19 3755 LC, Eemnes

Data
De trainingen zijn te volgen op verschillende dagen.
Hierboven vind je de data die nog beschikbaar zijn. Je kunt je direct aanmelden.

Waarom kies je voor Lycon?

Langdurig 100% haarvrij, al vanaf 1mm

Efficiënt in gebruik, dus prettig voor je omzet

LYCON gebruikt alleen de allerbeste, natuurlijke ingrediënten

Geeft vrouwen én mannen altijd een gladde en superzachte huid

LYCON werkt met unieke waxtechnieken

Profiteer van de sales- en marketingsupport

Topsalons in de hele wereld gebruiken LYCON Precision Waxing