Let's get smooth...!

Wil je je echt onderscheiden in het waxen, dan ben je bij Smooth & Co aan het juiste adres.

Perfect en pijnloos waxen begint met een professionele LYCON-training. LYCON is wereldwijd marktleider onder de professionele waxen. Wij bieden gespecialiseerde trainingen en doelgerichte workshops. Zowel voor starters als ervaren waxing professionals.

Je wordt begeleid door zeer ervaren trainers. Waxingprofessionals die jou de fijne kneepjes van het professionele waxen leren. Na het volgen van een training kun je direct in je eigen salon aan de slag met de producten en behandelmethoden van LYCON Precision Waxing!

Ben je nog geen klant? Maak dan eerst een account aan

Wij zijn jaren geleden gestart met LYCON wax van Smooth & Co. We zijn heel blij met deze keuze wax zo ook onze klanten. Naast de super wax zijn wij zeer tevreden over de trainingen en de service. Onze meiden worden goed getraind en geadviseerd. We boeken mooie resultaten met de wax behandelingen en de verkoop is gestegen. Smooth & Co denkt echt met mij als ondernemer mee! ?

Body LookZ, Vera Rutters-Schouten

Ik heb veel verschillende producten geprobeerd en onderzocht. Lycon is gewoon de beste wax die er is. Ik werk er al jaren mee en wil nooit meer wat anders. Voor mijn klanten maakt het een enorm verschil. Ze komen naar Feel so Pure voor Lycon omdat het waxen veel minder pijnlijk is en het resultaat altijd mooi.

Feel so Pure, Nathalie Speelman

Toen ik 4 jaar geleden met het idee liep om Wax & Go op te starten, wou ik me onderscheiden met mijn epilaties. Vandaar dat ik op zoek ging naar een nieuw merk. Na wat surfen en zoeken op YouTube kwam ik bij Lycon terecht en dus bij Smooth & Co. Ik heb een testpakket geprobeerd en ben daarna naar de beurs in Utrecht gekomen, omdat ik wilde kennismaken met Smooth & Co. Daar ben ik vertrokken met een starterspakket. Wat een verschil! Voor mij nooit meer een ander merk. Mijn klanten willen ook niets anders meer en nieuwe klanten staan versteld van het resultaat. Bedankt voor jullie spontaniteit en ik ben nog altijd heel blij dat ik jullie heb leren kennen.

Wax & Co Gent, Dominique van der Leenen

The LYCON way to gold

Let’s LYCON together! Jij onderscheidt jezelf en je salon toch ook graag? Dan is LYCON jouw logische keuze! Geef een ongekende boost aan je salon met dit epische merk onder de professionele waxen! LYCON levert gegarandeerd superieure resultaten in alle opzichten, is innovatief en trendsettend. Ideaal om je als wax-professional steeds verder te specialiseren en onderscheiden. Ga jij voor goud? Wij bieden alle trainingen en de verkoopondersteuning die je nodig hebt om die plek te veroveren. Of je nu starter bent of al langer werkt met LYCON, na deelname aan de trainingen ben jij een LYCON professional.

 
Workshop spateltechniek - gezicht / oksels
Full Body Wax Training - Level I
Specialisatie Brazilian Waxing - Level II
Specialisatie EyeBrow Stylist!
Klantendagen 4 x per jaar - wax update!

KLANTENDAGEN

Een verwendag voor onze trouwe klanten


met gratis workshops en shoppen met korting

Bij Smooth & Co zijn we het over één ding helemaal eens: het is heerlijk om contact te hebben met mensen die jouw passie delen! Om ervaringen uit te wisselen, de nieuwste kennis te delen en als eerste met nieuwe producten te werken. Voor onze trouwe klanten organiseren we daarom jaarlijks 4 gratis kennisdagen. Een dag met inspirerende lezingen, special quests, gratis workshops, de nieuwste producten, nieuwe acties & salessupport en shoppen met extra korting!

Kom langs en share your passion!

Aanmelden klantendag Smooth & Co