Wax Workshop – gezicht & oksels

Deze LYCON Wax workshop – gezicht & oksels is speciaal bedoeld voor zowel starters, schoonheidsspecialistes en de ervaren waxing professionals die al wax-behandelingen voor het gezicht aanbieden en willen overstappen naar de producten en behandelmethoden van LYCON of in hun salon willen uitbreiden.

Deze workshop is gericht op praktijktraining. Je oefent de wax techniek voor het volledig gezicht en oksels met de waxsoorten Hot en LycoJet Wax. Je leert volgens de LYCON methode de juiste handelingen en techniek. Ook maak je kennis met de waxsoort LycoTEC voor de zeer gevoelige huid en demonstreren de behandeling kaaklijn & wangen.

In de workshop maak je kennis met het LYCON-concept, het LYCON-productassortiment, SPA en After Wax Care @home. Tenslotte besteden we aandacht aan vragen die je in de praktijk kunt tegenkomen.

Wat je weet en kunt na deze training

  • Je hebt de LYCON spateltechnieken voor het gezicht en oksels goed onder de knie
  • Je weet hoe je te alle tijde zorgt voor het comfort van je klanten
  • Je ontvangt veel praktische tips en tricks
  • Je ontvangt het orginele LYCON wax workshop certificaat!
  • Je gaat vol vertrouwen aan de slag in jouw salon

1

Selecteer de datum. Per training zijn een beperkt aantal plekken beschikbaar.

2

Na je aanmelding ontvang je een factuur, na betaling is je plek definitief. Je ontvangt een bevestigingsmail met praktische informatie.

3

Ik meld me graag aan voor een Specialisatie Pak je agenda en plan je training in!

Ik meld me aan

Heb je nog vragen? Bel dan naar 0031 (0) 33 2600 100.

Wax Workshop – gezicht

PRAKTISCH

LYCON spateltechniek – gezicht

1-Dagdeel
De 3,5-uur durende workshop start met een presentatie step-by-step uitleg over het LYCON-concept. Je maakt kennis met de SPA en after wax care productlijnen en de unieke waxsoorten. Je hebt een model nodig om goed te kunnen oefenen.

Je leert de spateltechnieken aan met de wax soorten Hot wax, LycoJet en LycoTEC wax voor de behandelingen; bovenlip, wenkbrauwen, kin, wangen, kaaklijn en oksels.

We bespreken veel gestelde vragen uit de praktijk en staan uitgebreid stil bij het comfort van je klanten tijdens de Wax behandelingen. We adviseren je over marketing en sales en geven volop extra tips en adviezen voor het waxen in je salon.

Kosten workshop
€ 99,- excl. btw per deelnemer + + 20% extra korting op alle wax starterskitten én boek direct een nieuwe Training met 10% korting! Naast de ervaren waxer en schoonheidsspecialistes ook een geschikte workshop voor kappers en brow-specialistes.

Locatie
Smooth & Co Trainingscentrum, Eemweg 31-19 3755 LC te Eemnes.

Data Wax Workshop – gezicht & oksels
De trainingen zijn te volgen op verschillende dagen. Hierboven vind je de datums. Je kunt je direct aanmelden (ook als starter).

Waarom kies je voor Lycon?

Langdurig 100% haarvrij, al vanaf 1mm

Efficiënt in gebruik, dus prettig voor je omzet

LYCON gebruikt alleen de allerbeste, natuurlijke ingrediënten

Geeft vrouwen én mannen altijd een gladde en superzachte huid

LYCON werkt met unieke waxtechnieken

Profiteer van de sales- en marketingsupport

Topsalons in de hele wereld gebruiken LYCON Precision Waxing