LYCON

Stap over en word een LYCON WAX Professional!

De LYCON waxen hebben grip op alle haartypes, zelfs op de meest stugge haren, heel effieciënt in gebruik en 100% haarvrij resultaat! Geef een ongekende boost aan je salon met hét merk onder de professionele waxen.

LYCON categorieën

Pagina

171 producten

Van hoog naar laag sorteren
 1. € 29,50
 2. € 29,50
 3. MANifico Strip Wax Cartridges for men
  Kamille, Australisch sandelhout en Micro Mica
  € 4,90
 4. € 4,90
 5. Olive Oil Strip Wax Cartridges
  Met extra vergine olijfolie!
  € 4,90
 6. € 16,50
 7. Pre-Waxing Oil (500ml) - Lycon
  Met Abrikozenpitolie!
  € 16,50
 8. Aloe Vera Gel (500ml) - Lycon
  Met hyaluronzuur en arnica
  € 16,50
 9. € 14,50
 10. Pinkini Skin Cleanser - 500ml
  Met Aloe vera en Kamille!
  € 17,00
 11. Pinkini Pre-waxing Oil - 500ml
  Met natuurlijke huid kalmerende plantenextracten
  € 17,00
 12. Pinkini Moisturising Lotion - 50ml
  Kamille en Tazman Berry.
  € 6,95
 13. Pinkini Intimate Wash - 50ml
  Huidvriendelijke en neutrale reinigingsgel.
  € 9,50
 14. Pinkini Lightening Serum - 30ml
  Rijk aan vitamine C en hyaluronzuur!
  € 16,50
 15. € 5,95
 16. Ingrown X-It Cream (30gr) - Lycon
  Weg ingroeiende haartjes!
  € 9,95
 17. Ingrown X-It Foaming Gel - 250ml
  Weg ingroeiende haartjes!
  € 12,50
 18. Body Exfoliant (lichaamscrub) - 200ml
  Grapefruit, Citroen & Bamboe vezels
  € 8,95
 19. € 5,50
 20. Tube Mango & Guava Sugar Scrub (100gr)
  Als een Tropische Cocktail!
  € 5,50
 21. € 5,50
 22. € 5,50
 23. Tube Pink Grapefruit Sugar Scrub (100ml)
  Sprankelend en verfrissend!
  € 5,50
 24. Mango & Guava Sugar Scrub (520gr)
  Als een Tropische Cocktail!
  € 12,95
 25. € 12,95
 26. € 12,95
 27. € 12,95
 28. € 12,95
Pagina

171 producten

Van hoog naar laag sorteren

Voor alle LYCON wax professionals!

De LYCON waxen zijn door hun samenstelling en kracht heel efficiënt in gebruik. De waxen hebben grip op alle haartypes, zelfs op de meest stugge haren, waardoor de LYCON wax behandelingen voor klanten veel sneller verlopen. LYCON maakt het waxen daardoor vrijwel pijnloos! In combinatie met de zacht- en mildheid voor de huid en een 100% haarvrij resultaat is LYCON een logische keuze voor waxing professionals!

Het product

LYCON is hét meest gebruikte en vertrouwde waxmerk in het topsegment van nationale én internationale wellness centra, spa’s, wax bars en schoonheidssalons. De ‘crème de la crème’ van de ontharingswaxen. Geniet wereldwijd bovendien een ongeëvenaarde erkenning voor professionele productkwaliteit, de meest nieuwe trainingen, loyaliteit en integriteit.

Langdurig 100% haarvrij, reeds vanaf 1 mm!

De LYCON wax formules zijn door hun kracht en samenstelling uniek in hun soort en hebben reeds grip op haarlengtes vanaf slechts 1 mm! Ongewenste haartjes bij o.a. de bikinilijn, bovenlip, oksels, het torso en de rug van mannen kunnen vanaf deze haarlengte moeiteloos volledig worden verwijderd, zonder een rode of geprikkelde huid. Het haar blijft wekenlang voor 100% weg en de huid voelt perfect glad en zacht aan, zonder stoppels, jeuk of ingegroeide haren!

Zoveel wensen, zoveel waxen - Hot, strip, LycoJet, LycoTec, EyeBrow en hybrid wax -

Het LYCON assortiment bestaat uit een reeks Hot Waxen met opwindende kleuren en geuren, zachte Strip Waxen die de haren gemakkelijk verwijderen en die geen irritaties veroorzaken. De LYCOJET Waxen zijn speciaal ontwikkeld voor zachte donshaartjes. De Manifco-lijn is er voor de man en de barbiers shops. LYCON werd als merk reeds in 1978 in Australië opgericht door Lydia Jordane, een internationaal befaamde schoonheidsspecialiste. Al decennialang stelt het merk dé norm op wereldwijd niveau en is marktleider met voortdurend de meest nieuwe innovaties. Alle LYCON-producten zijn innovatief, trendy én vooral trendsettend. Hiermee kun je jezelf al waxprofessional gegarandeerd onderscheiden!e huidige wax-trends, zoals de LycoJET EyeBrow Wax en de nieuwe luxe Pinkini-lijn, speciaal ontwikkeld voor Brazilian Wax behandelingen. Het brede en zeer complete assortiment bevat tevens een uitgebreide lijn met harmoniserende LYCON pré- en post wax-producten die een perfect en langdurig haarvrij resultaat voor jouw klanten garanderen! Kies de juiste wax We helpen je op weg ...

 • Hot wax: Gezicht, oksels, bikinilijn en brazilian waxing

 • LycoJET wax: Gebruik na de Hot wax als nabehandeling verwijdert alle donsharen.

 • Strip Wax: Grote oppervlaktes zoals benen.

 • LycoTEC wax: Full body wax voor de gevoelige huid en klanten met een allergie.

 • EyeBrow LycoJet Hot wax perfect om de tere huid onder de wenkbrauwen effectief te kunnen waxen en shapen.

 • Hybrid Hot waxen unieke mix van de sterke traditionele Hot wax-formule en de extra flexibele LycoTec Film wax-formule. 

Snel, secuur, commercieel slim én vrijwel pijnloos waxen met LYCON

De LYCON waxen zijn door hun samenstelling en kracht heel efficiënt in gebruik. De waxen hebben grip op alle haartypes, zelfs op de meest stugge haren, waardoor de LYCON wax behandelingen voor klanten veel sneller en nóg secuurder verlopen. LYCON maakt het waxen daardoor bovendien vrijwel pijnloos! De combinatie van zacht- en mildheid voor de huid, een 100% haarvrij resultaat  en de snelheid van behandelen maakt LYCON een logische keuze voor slimme waxing professionals.

Smooth & Co BV, de LYCON wax groothandel

Smooth & Co is de exclusieve distributeur van LYCON WAX in de Benelux. Salons die met LYCON gaan werken, kunnen rekenen op professionele trainingen, verkoopondersteuning, gratis klantendagen, koop je snel en gemakkelijk in via onze APP of webshop en als groothandel verzenden wij elke werkdag!

Wil je je echt onderscheiden in het waxen, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Perfect en pijnloos waxen begint met een professionele LYCON wax Training. Wij bieden gespecialiseerde trainingen en doelgerichte workshops. Zowel voor starters als ervaren wax professionals. Je wordt begeleid door zeer ervaren trainers die jou de fijne kneepjes van het professionele waxen leren. Na het volgen van een training kun je direct in je eigen salon aan de slag met de producten en behandelmethoden van LYCON..

Voor informatie bel: +31 (0)33 260 0100 of mail naar info@smoothandco.nl

 

Klant worden